Metin Deniz Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2016 Bir zamanlar dinamik tork kontrolünu test etmiştim. Test şu şekilde yapılıyor. Islak zemine kadar 50 km hızla geliyorsunuz. ıslak zemine gelindiğinde tam gaz yapıp virajı alıyorsunuz. Hızlanma ve frenleme işlemini araç kendi yapıyor. 1.6 ecoboost mondeo çok keyifliydi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 (düzenlendi) Sanki ben bunu izleyenler arasında vardım gibi hissettim birden, yoksa 11 Martta mı çekildi? Ne diyorsun @Yakup Çağatay? Bu arada yorum ne? "Passat da Mondeo kadar iyiymiş" mi, yoksa "Mondeo Passat kadar güvenliymiş" mi? Mayıs 5, 2016 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Bunu hatırlayan var mı Bosch patentli sistem, sanırım artık bir çok araçta standart. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Bir saat önce, Cem Boneval said: Sanki ben bunu izleyenler arasında vardım gibi hissettim birden, yoksa 11 Martta mı çekildi? Ne diyorsun @Yakup Çağatay? Aynen abi o gün çekilmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilker Bas Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 2016 Mart'ta bu eğitimi aynı renkli araçlarla, aynı parkurda almıştım. Mondeo'yu daha başarılı bulmuştum. Eğitmenler de o şekilde düşünüyordu. Ancak videoda Mondeo'yu kullanan kişi, virajın son aşamasında ayağını gazdan çekip direksiyona düzeltme uyguluyor gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Şimdi siz bizi görmediniz mi orada çok ayıp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilker Bas Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 3 dakika önce, Yakup Çağatay said: Şimdi siz bizi görmediniz mi orada çok ayıp Yakup Hocam; Yanlış hatırlamıyorsam 07-08 Mart'ta Otosan Bayi Çalışanları'na açık bir eğitim idi. Başka bir katılım olmamıştı. Digiturk'ten gelen bir ekip çekim yapmıştı. Ahmet Özgün Abi'miz (2. videodaki sunucu) çok renkli bir kişilik. Kendisiyle tuhaf bir röportajımız olmuştu. Kendisi de MMT Corolla kullanıyor bu arada. Bin pişman. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 19 dakika önce, Ilker Bas said: Kendisi de MMT Corolla kullanıyor bu arada. Bin pişman. alırken ne bekliyormuş ki... aaah aaah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 10-11 Mart ta düzenlenen etkinlik. mondeo yu sanırım bir 5 kez denedim. gerçekten çok iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 1 saat önce, Metin Deniz said: 10-11 Mart ta düzenlenen etkinlik. mondeo yu sanırım bir 5 kez denedim. gerçekten çok iyi O gün biz de tesadüfen pistte iik Yakupla, epeyi bir farklı sürücüden izledik iki aracı da ve açıkcası ben bir fark göremedim dışarıdan bakınca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Ben dışardan bakarak yorumlayamadım. Sürücüden sürücüye değişiyordu herkes kendince basıp çevirdiği için Bu tür şeyleri kuka vs alıp koyarak yapmak istiyorum bende, bir dahaki buluşmalarda olabilir geniş yer buluruz kendi kendimize eğlenmece Farklı araçlarda gelir onları kıyaslarız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 tek başına kukalarla ayarlanabilir mi bilemedim de mekanik sistem kullanma şansımız da pek yok zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 1 dakika önce, Mertcan Çelik said: tek başına kukalarla ayarlanabilir mi bilemedim de mekanik sistem kullanma şansımız da pek yok zaten. Bu adamlar yapınca oluyor da sen yapınca olmuyor mu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 tamam sen kukaları kur, aynı arabayla aynı hızda farklı kişiler denediğinde olan farkı videolardan incelerik yalnız kamerayı şarj etmeyi unutma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 1 dakika önce, Mertcan Çelik said: tamam sen kukaları kur, aynı arabayla aynı hızda farklı kişiler denediğinde olan farkı videolardan incelerik yalnız kamerayı şarj etmeyi unutma Hiç unutmadım zaten Kamera açık kalmış sadece... Neyse bu benim aklımdaki bir projeydi, ayaklandırırsam söylerim yardımcı olmak isteyenler gelir sürer bakar... Video'ya çeker miyiz? Keyfimize kalmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap