Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 O gün biz de tesadüfen pistte iik Yakupla, epeyi bir farklı sürücüden izledik iki aracı da ve açıkcası ben bir fark göremedim dışarıdan bakınca. Tam olarak farklılık dememem lazım. Şöyle ki aracı herkes 50 km test ederken ben daha yüksek hızlara çıktım. Bu durumda donus acısı artıyor. Acı arttığı için duba ile karşı karşıya kaldım ve direksiyonu bir kez daha kırdım ve inanılmaz bir tepki ile çarpmadan kivrilarak devam ettim. Bu araçlarla kaza yapmak, yol hakimiyetini kaybetmek kabiliyet ister. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 4 saat önce, Metin Deniz said: Bu araçlarla kaza yapmak, yol hakimiyetini kaybetmek kabiliyet ister. aşırı hız yeterli, kabileyete gerek yok kabiliyet yol hakimiyetini kaybettikten sonra tekrar almak için gerekli ki o da kabiliyet yanında güven özveri ve tecrübe de isteyebilir 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 En nihayetinde fizik kuralları var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap