Zafer Yusoğlu Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2016 Silecekler işini bitirdikten sonra sol silecek tam yerine oturmuyor ve tekrar 3-5mm hareket edip yerine oturuyor. Bu normal mi sizce? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Sorun yok, tamamen normal. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Yağmur sensörü varsa araçta normal bir durum . Bizde de o şekilde . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Amaç silecek yolunu kısaltmak, enerji tüketimini azaltmak ve tepki süresini hızlandırmak. Yağmur devam ediyorsa hazır konumda bekliyorlar, kesilirse park ediyorlar. Bu arada ikisi de hafif yukarıda kalıyor, siz sadece solu görüyorsunuz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 F3 en hoşuma giden mini detaylardan biriydi; "ben işimi bilirim" havası katıyordu araca (feci kişiselleştirmiştim F3'ümü, evet, ne var?) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Sanki bir damla düştüğü anda hemen silecekmiş gibi tetikte duruyor [emoji1] bazen bütün cam kaplanmasına rağmen silmiyor [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Ben de cok seviyordum o ozelligi. Yani hala seviyorum da araba yok artik "abi silinecek bisi varsa ben burdayim, hazirim" der gibi hep tetikte. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Ben ilk karşılaştığımda sağa çekip baktımdı silecekler kayboldu diye [emoji23] [emoji23] [emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 On 06.05.2016 at 12:22, Doğan Kurban said: Ben ilk karşılaştığımda sağa çekip baktımdı silecekler kayboldu diye Kaputun altına mı kaçmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Faruk Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 On Friday, May 06, 2016 at 11:04, Ramazan V. said: Sanki bir damla düştüğü anda hemen silecekmiş gibi tetikte duruyor bazen bütün cam kaplanmasına rağmen silmiyor Bende anlamış değilim güya fasılalı sensörlü silecek, dediğiniz gibi bazen cam yağmur damlasından gözükmüyor ama bizim sileceklerin umrunda değil. Bundan önceki aracımda gerćekten ćok hassas bir şekilde çalışmaktaydı. Enteresan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2016 12 saat önce, Faruk Çelik said: Bende anlamış değilim güya fasılalı sensörlü silecek, dediğiniz gibi bazen cam yağmur damlasından gözükmüyor ama bizim sileceklerin umrunda değil. Bundan önceki aracımda gerćekten ćok hassas bir şekilde çalışmaktaydı. Enteresan. Hem fasilali, hem sensorlu. Fakat sensor ayari ayar kolunun ustundeki zamazingoyu ileriye dogru cevirince calisiyor. Ayarlamazsaniz sadece fasilali calisiyor. Aletin bir sucu yok. Ayrica bazi durumlarda arabanin hizi da etken. Dururken silmeye cabalamiyor, ama hizlaninca eyvah bizim patron yolu goremeyecek diye cirpiniyor gariban. Saygi gosterin elemana cok cabaliyor aslinda. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2016 Spoiler Spoiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2016 (düzenlendi) Silecek kolunu bir tık aşağı çekip kapatırsanız, olmaz. Açıkken bir süre tetikte bekler silme işleminden sonra Mayıs 10, 2016 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2016 Benim en sevdiğim de silecekleri alt üst ters koymak. Çok havalı oluyor. Bir keresinde bir arkadaşım noluyor yahu dedi. Dedim araba düzeni seviyo silecekleri kafasına göre düzeltiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
-1 Faruk Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2016 Yok ya sensör devredeyken, yani silecekler ateş eder pozisyonda beklerken de aynı cam bildiğin yağmur damlasından gözükmüyor ama banamısın demiyor. Tabi bunu herzaman yapmıyor. Ben manuele alıp tekrar oto. çekince ateşe devam ediyor. Ben fazla takılmıyorum. Tadını ćıkarmaya devam. http://hizliresim.com/1v1BaA 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Zafer Yusoğlu
Silecekler işini bitirdikten sonra sol silecek tam yerine oturmuyor ve tekrar 3-5mm hareket edip yerine oturuyor. Bu normal mi sizce?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap