Cem Boneval Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2016 Yazar bir dostuma F klavye notebook/tablet lazım, MS Word kullanılacak. Yazılımsal değiştirme ve etiket yapıştırma dışında şık bir çözüm önerisi olan çıkar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Etiket istemiyorsa bunları alıp etiketleyebilir ve lazım olunca kullanır. Hazır F bulamadım. Modele özgü slikon korumalar oluyor şeffaf da olabilir. Veya katlanabilir klavyeler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Var mı F Klavye örneği modele özgü? Alalım o zaman modeli ve de korumasını? Hep Q resimleri koymuşsun. Ben F bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 15 dakika önce, Cem Boneval said: Var mı F Klavye örneği modele özgü? Alalım o zaman modeli ve de korumasını? Hep Q resimleri koymuşsun. Ben F bulamadım. Bende bulamadım işte ama bunları alıp etiketleyebilir en azından dedim. Modeline özgü Q bulup. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Bluetooth üzerinden harici klavye aramalarına himencecik başlıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 bluetooth klavye ya da ayrı usb'den bağlanabilen küçük, hatta katlanabilir klavyelere sıcak bakıyorsa detayını araştıralım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 2 saat önce, Mertcan Çelik said: bluetooth klavye ya da ayrı usb'den bağlanabilen küçük, hatta katlanabilir klavyelere sıcak bakıyorsa detayını araştıralım Lüfteeen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 O değil de büyük ihtimalle Q klavye alıp tuşların yerini değiştireceğiz Cem abi. Wiki'de de yazdığı üzere 90'lardan sonra f klavye ciddi ciddi ölmüş ki benim aklıma gelen çözümler de malesef hep q klavyede mevcut. şimdik bir kaç örnek bulup tuş sökme takmaya ne kadar uyumlular ona bakınmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Apple Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 2009'da askerdeyken tüm klavyeler F'di. Acaba hala öyle mi? Öyleyse bir Q klavye hediye edilip karşılığında F alınır mı ki?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Daktilodan bilgisayara geçişte ben de çok zorlanmıştım. Çünkü taşınabilir bilgisayarların hemen hepsi (bazı Apple'lar dışında) Q klavye. Ben tuşların üzerine harf yapıştırarak çözdüm. Eğer on parmak yazabiliyorsanız bir süre sonra zaten klavyeye bakmadan yazma alışkanlığı ediniyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Utku Grb. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Sticker en hesaplı ve uygun çözüm. Bunu istememe nedeniniz ne dir ? Kağıt tipi değil de sert plastik den olan çok sağlam sticker lar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Cem hocam sanırım son çare olarak usb den yakılabilir f klavyeler işinizi çözecektir. Mesela; http://m.n11.com/asus-pf-usbkbms-tr-f-usb-siyah-multimedya-klavyemouse-set-P94306649?cid=604001&gclid=COC_m57sycwCFQ0SGwodrLIGYA&gclsrc=aw.ds Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap