Samet VURAL Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2016 Arkadaşlar şoför tarafının sol kısmındaki kaput acma kolunu çektim ama bi turlu kaputu açamadım ve aksine kapatamadım da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Yine de bulunsun: 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 (düzenlendi) Kaput yuvasından kurtulup biraz havalandı ise ortadan elinizi kaputun altına sokup aracın sağına doğru tarayın, bir mandal bulacaksınız, onu hafif ittirince kilitten kurtarır. İki elle yukarı doğru kaldırıp tespit çubuğunu yuvasından çıkarıp kaputtaki yuvaya takacaksınız. Mayıs 9, 2016 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Kaputun orada bir tane mandal var. Detayını Cem abi anlatmış.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet VURAL Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Yardim eden arkadaslara cok tesekkur ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 (düzenlendi) Mandalı ok yönüne itiniz,kaputu yukarı kaldırınız... Mayıs 8, 2016 Galip Kandemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet VURAL Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2016 teşekkürler bu çok açıklayıcı oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2016 Özellikle sarı yapılmış ki öyle körlemesine aramanıza gerek kalmasın gözünüze çarpsın. Hafifçe eğilin sapsarı farkedeceksiniz zaten onu azıcık içe doğru ittirin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet VURAL Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2016 hocam sıkıntım şuydu...daha önce megane 3 kullanan biri olarak dediğiniz şeyi denedim fakat kaput megane 'a kıyasla o kadar ağırmış kı ben bi yere takılıyo sanmıştım:)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2016 hocam sıkıntım şuydu...daha önce megane 3 kullanan biri olarak dediğiniz şeyi denedim fakat kaput megane 'a kıyasla o kadar ağırmış kı ben bi yere takılıyo sanmıştım:)) Bu iyiymiş.Kapılarda kol çalıştırır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Seydi A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 Merhaba arkadaşlar aracın yağını filtreleri falan değiştirdikten sonra aracımın kaputunu açamıyorum. Kaput açma mandalını çekiyorum boşa geliyor belli ki teli falan varsa onu yanlışlıkla yerinden çıkarttık ya da sıyrıldı vb.. birşeyler oldu veya her ne oldu ise kaput açılmıyor. Mandal harici nasıl açabilirim? Sanki evin anahtarını içerde kapının arkasında unutmuş gibi hissediyorum. Polen filtresi de değişti. 2015 Focus 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 22 dakika önce, Seydi A. yazdı: Merhaba arkadaşlar aracın yağını filtreleri falan değiştirdikten sonra aracımın kaputunu açamıyorum. Kaput açma mandalını çekiyorum boşa geliyor belli ki teli falan varsa onu yanlışlıkla yerinden çıkarttık ya da sıyrıldı vb.. birşeyler oldu veya her ne oldu ise kaput açılmıyor. Mandal harici nasıl açabilirim? Sanki evin anahtarını içerde kapının arkasında unutmuş gibi hissediyorum. Polen filtresi de değişti. 2015 Focus 3 Direksiyonun altındaki kolu çekince gelmiyorsa kaput kilidinin teli yerinden çıkmış olabilir. Siz açamazsınız bence. Servisden yardım almanız daha mantıklı gibi duruyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Seydi A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 Böyle birşey anlatmış birisi ama focusta böyle birşey mümkün mü denemek lazım biraz kurcalamak gerek. http://www.geze-gen.com/showthread.php/403-ZJ-nizin-motor-kaput-kilidi-açılmıyorsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Seydi A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2018 Yukarıdaki linkten ilhamla başka bir focus üçten de görerek, arabayı lifte kaldırdıktan sonra kaputu açmamız alttaki kartonumsu toz korumayı sökmek ve pimi ittirmek dahil sadece üç dakika sürdü. @Doğan Kurban beyin dediği gibi tam olarak tel yerinden çıkmış , kopmuş da olabilirdi. Başka bir focus üçten görmemiş olsaydık belki servise gidip kayıt açtırıp bir de işgüzar servis elemanlarına denk gelsek tel mel değişecek muhabbetlerine bir dünya masraf çıkartma yolu bile görünebilirdi. Başına böyle bir şey gelmiş-gelecek arkadaşlara bilgilendirme olması amacıyla paylaşıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2018 Motor kaputunda açık olduğunu ikaz eden sensör oluyormu sanki kullanım kitapçığında sembolü gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Samet VURAL
Arkadaşlar şoför tarafının sol kısmındaki kaput acma kolunu çektim ama bi turlu kaputu açamadım ve aksine kapatamadım da.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap