Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2016 Beklenen Ford Edge Türkiye’ye geliyor. Bu konuda Ford Edge‘in donanım ve fiyat listesini paylaşacağız. Bu liste Türkiye’de ilk kez tarafımızdan yayınlanmaktadır. 19” alüminyum alaşım jant, anahtarsız giriş / çalıştırma ve akıllı bagaj kapağı, 12 hoparlörlü Sony müzik sistemi, 10 yönlü elektrikli ısıtmalı-soğutmalı (sürücü koltuğu hafızalı), 2. Sıra ısıtmalı Premium Deri Döşeme, 2. Sıra Hava Yastıklı Emniyet Kemeri, açılabilir panaromik cam tavan. Tamamı: http://anasayfa.focusclubtr.com/ford-edge-turkiye-donanim-fiyat-listesi/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2016 Aktif ses sistemini bu kuZu'da kullanıyor olacağız, bakalım ne kadar başarı sağlanacak? (bkn.hep beraber göreceğiz) (bkn'ekine ... ek : teknik olarak bir şey görmeyeceğiz/duymayacağız ... yani duymuyorsak sistem -başarı ile- görevini yerine getirmiş olacak ... söyler ve yazarken biraz saçma geliyor ama ... öyle işte) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2016 Bunu sahsuvaroglunda kaan abi ile konuşmuştuk deri opsiyon ile gelecekti ,sanırım standart olacak . Rakiplerine göre çok yakışıklı bir araba başarılı olur umarım . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2016 11.05.2016 - 12:55 tarihinde, Özer Aksu yazdı: Bunu sahsuvaroglunda kaan abi ile konuşmuştuk deri opsiyon ile gelecekti ,sanırım standart olacak . Expand ...alayı standart (neredeyse) Aksesuar olayına çok konsantre olduk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2016 Eklenmiş. http://www.ford.com.tr/otomobiller/Edge/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 xenon mu LED mi halojen mi .. Bir bilgi yok farlar hakkında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 Ben yazdım ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 23.05.2016 - 11:13 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Ben yazdım ya Expand sen opsiyon adaptif LEd yazmışsın . standartı ne ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 23.05.2016 - 11:25 tarihinde, H. Cenk yazdı: sen opsiyon adaptif LEd yazmışsın . standartı ne ? Expand Mondeo gibi ya hep ya hiç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Fiyat listesini bulmadım daha belli değil mi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 06.06.2016 - 22:46 tarihinde, Mehmet Gün yazdı: Fiyat listesini bulmadım daha belli değil mi. Expand İlgili haberde verildiği gibi bilgi sadece. Ford.com.tr'de bu ay içinde yayınlanır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2016 Bu arabaya ilgi yüksek görünüyor. Genelde böyle yeni arabaları sonrasında takip ederim sonuç olarak böylesini pek görmedim. Blog kısmına gelen organik ziyaretçi aramalarından bir kesit. Ama şu gecikmeleri bir anca önce aşmak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Edge'e de SYNC 3 güncellemesi geldi. Umarım Türkiye'ye gelecek ilk araçlar da buna sahip olur diyeceğim ama sanıyorum imkansız. Neyse artık ikinci partiden alanlara hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Günaydınlar, Antalya bilallerden edge Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 (düzenlendi) Bugün hastaneye geldim ismi lazım değil ünlü bir aileden olup aileden zengin bir dr arkadaşımız var. Yeni bir premium SUV almış dediler. Baktım Jaguar F-pace miş. EDGEe rakiptir herhalde (boyut , motor vs) . Oooo 650-700 vermiştir dedim. Yoo 300 bine aldı dediler. Aaa bir baktım Fpace 2.0 dizelmiş ve fiyatları 280-350 arasında. Şimdi o fiyatlara EDGe mi alırsınız F-pace mi bir karar verin. Ekim 4, 2016 H. Cenk tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap