oğuz mete Oluşturma zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 21, 2011 (düzenlendi) Aralık 21, 2011 oğuz mete tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 (düzenlendi) arabama yeni döşeme ve paspas aldım.orjinal e yakın renkler bulmaya çalıştım ..yorumlarınızı bekliyorum??Arkada ki gazeteleri paspaslar ıslaktı diye öylesine koydum...hava doğu da malum buz gibi:) Aralık 21, 2011 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Hayırlı olsun.paspas şart ama kılıf gereksiz bence ilerde satarken pişman olursun kılıf niye kullandım diye çünkü ben yiyemedim sen ye der gibi oluyor satarken,tecrübeyle sabittir.(ekstra bi pislenme ve yıpranma olacaksaksa ayrı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 paspasın şoför tarafını da görmek isteriz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 bence - haddim olmayarak- emniyet kemer uyarısı aldatma tokalarını çıkarın,en yakın çöpe atın...En kısa mesafede bile emniyet kemeri takmayı alışkanlık edinin derim. Birincil koruyucu emniyet kemeri.... emniyet kemeri takılı değilse hava yastığı şu bu hikaye. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Çok güzel güle güle kullan. Bende Cenk'e katılıyorum kemer tokası konusunda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 pas paslar çok güzel. ben de toka kullanıyorum ama sadece şehir içinde. ancak ufak bir kaza da bile direksiyona yakın bir durumda hava yastığının açılması durumunda osmanlı tokadının nasıl olduğunu da tadacak olmak insana endişe veriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 (düzenlendi) Aralık 21, 2011 oğuz mete tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 paspasın şoför tarafını da görmek isteriz.. yükledim altta bakabilir siniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 işyerindeki internet kısıtlayıcımız bazen resimleri göstermiyor.. buna ilişkin bir resim göremiyorum.. evde bakayım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Hayırlı olsun.paspas şart ama kılıf gereksiz bence ilerde satarken pişman olursun kılıf niye kullandım diye çünkü ben yiyemedim sen ye der gibi oluyor satarken,tecrübeyle sabittir.(ekstra bi pislenme ve yıpranma olacaksaksa ayrı. haklısın arkadaşım.ayıptır söylemesi silah taşıdığım için namlu döşemeyi 2 günde yırtıyor..Allah ömür verir kaza bela da vermezse 7-8 sene binmeyi düşünüyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 işyerindeki internet kısıtlayıcımız bazen resimleri göstermiyor.. buna ilişkin bir resim göremiyorum.. evde bakayım.. ok:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 bence - haddim olmayarak- emniyet kemer uyarısı aldatma tokalarını çıkarın,en yakın çöpe atın...En kısa mesafede bile emniyet kemeri takmayı alışkanlık edinin derim. Birincil koruyucu emniyet kemeri.... emniyet kemeri takılı değilse hava yastığı şu bu hikaye. haklısın abi 2 tane büyük kaza geçirdim hala akıllanmadım :(kullanmaya çalışıcam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Güle güle kullanın... Ebadlar güzel ama oldum olası bu sarımsı rengi beğenmemişimdir, tabii zevk meselesi. Kemer tokalarına gelince: Sizin için üzüldüm, hayatınızı bu kadar değersiz bulmanız çok düşündürücü. Kabaca fikir versin diye yazıyorum 60 km/s ile giderken sabit ve deforme olmayan bir engele çarpmanız halinde başınızın cama çaptığında uygulayacağı kuvvet 4 tonun üzerinde olacaktır, tabii bu süreçte muhtemelen boynunuzu kıracak olan hava yastığından hiç bahsetmiyorum. Tabii yine de siz bilirsiniz. Bu tür heyecanları seviyorsanız Rus ruletini de öneririm. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 cem bey ibretlik bir yazı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap