Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-emniyet-kemer-tokasi-universal-yeni-tip-61816988/detay Kötünün iyisi bir öneri yaparak şöyle bir şey öneririm. En azından takmak istediğinizde daha az zaman kaybettirir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 http://www.sahibinde...-61816988/detay Kötünün iyisi bir öneri yaparak şöyle bir şey öneririm. En azından takmak istediğinizde daha az zaman kaybettirir. Ben gene kötümser yaklaşayım: 1. Bu konuda kötünün iyisi olmaz 2. Bu ucuz Çin malı ara parÇalar acaba gerÇekten yük altında (ki bunu elle deneyemezsiniz, gücünüz yetmez) tokayı yerinde tutacak mı? 3. Kemer takmamak kanunen suÇ 4. Bu kadar zor bir iş mi ki bu hayat kurtaran unsurdan kurtulmak iÇin para ve Çaba harcıyorsunuz? Bir kaÇ da video http://youtu.be/HzvzqaicMz0 Bu konudaki son mesajımdır, anlayan anlamıştır, anlamayana da ben anlatamayacağım demektir... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Tüm videoları ve benzeri birçok videoyu daha birçok izlemiş ve yenilerini izlemeye ve izletmeye devam eden biri olmama rağmen verdiğiniz detayları kaçırıp bir halt yemem de bu konudaki ümitsizliğimi göstermiş sanırsam. Benim hala videosunu bulamadım var mı yok mu bilmediğim konu emniyet kemer tokası kullanıldığında airbag'in ne gibi etkiler yaptığı. Airbag'in gücü hakkında Oğuz beyin başlığını da çok kirlettik kendi tercihidir Cem abiye katılarak daha fazla uzatmıyım ben de. İnşallah hiçbirimiz ihtiyaç duymayız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Tüm videoları ve benzeri birÇok videoyu daha birÇok izlemiş ve yenilerini izlemeye ve izletmeye devam eden biri olmama rağmen verdiğiniz detayları kaÇırıp bir halt yemem de bu konudaki ümitsizliğimi göstermiş sanırsam. Benim hala videosunu bulamadım var mı yok mu bilmediğim konu emniyet kemer tokası kullanıldığında airbag'in ne gibi etkiler yaptığı. Airbag'in gücü hakkında Oğuz beyin başlığını da Çok kirlettik kendi tercihidir Cem abiye katılarak daha fazla uzatmıyım ben de. İnşallah hiÇbirimiz ihtiyaÇ duymayız. Çook güldüm süperdi:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Oğuz kardeşim araban çok şık maşallah nazar değmesin bu arada plakalarında super olmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 Aracın çok güzel maşallah Kazasız belasız güle güle kullan. Paspas ve kılıflar döşemeye uymuş. Siyah paspasda gider diye düşünüyorum göğüs ve kapı üst döşemeleri siyah olduğu için. Benim Megane3 ün iç döşemeside bej geçenlerde ben koruyucu kılıf araştırdım geçme minderler çıkmış onlardan taktım çok şık ve orjinal oldu. Resimlerini atarım müsait zamanda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 Oğuz kardeşim araban çok şık maşallah nazar değmesin bu arada plakalarında super olmuş... teşekkür ederim ..saolun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 Aracın çok güzel maşallah Kazasız belasız güle güle kullan. Paspas ve kılıflar döşemeye uymuş. Siyah paspasda gider diye düşünüyorum göğüs ve kapı üst döşemeleri siyah olduğu için. Benim Megane3 ün iç döşemeside bej geçenlerde ben koruyucu kılıf araştırdım geçme minderler çıkmış onlardan taktım çok şık ve orjinal oldu. Resimlerini atarım müsait zamanda. geçme minder ilk defa duydum ...ayrıca teşekkür ederim..saolun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 geçme minder ilk defa duydum ...ayrıca teşekkür ederim..saolun.. Valal bende 1 hafta 10 gün önce aksesuar cıda gördüm ve duydum ilk. Hoşuma gitti ve taktırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 Valal bende 1 hafta 10 gün önce aksesuar cıda gördüm ve duydum ilk. Hoşuma gitti ve taktırdım. imkanınız varsa resmini koyarsanız sevinirim .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 imkanınız varsa resmini koyarsanız sevinirim .. Hazırda çekilmiş resmi yok ama ilk fırsatta çekip koyucam inş. Nettende bakınıyorum benzer bişey bulabilirsem koyayım diye ama bulamadım daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap