Osman Keser Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2016 Arkadaşlar 2011 Focus Collection Sedan (ince stepne) aracıma güzel, kullanışlı, tam uyan bir bagaj havuzu arıyorum. Kullanan ve memnun olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Buyrun http://www.ypsplast.com.tr/FOCUS-II-SEDAN-(2004-2011)-standart-bagaj-havuzu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Buyrun http://www.ypsplast.com.tr/FOCUS-II-SEDAN-(2004-2011)-standart-bagaj-havuzu Bende fluencemize burdan almıştım denizli firması 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Yıllardır her aracıma ben de YPS den alıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Keser Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Aracımın bagajına tam olarak uyar değil mi Arkadaşlar ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 2 dakika önce, Osman Keser said: Aracımın bagajına tam olarak uyar değil mi Arkadaşlar ??? Üretimi biz yapıp tek tek ürünleri ölçmüyoruz ki vaad edelim. Tam olarak uyması gerekiyor tabii ki. Firmayı arayıp ölçülerini isteyin (veya varsa siteden bakın) siz test edin almadan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap