Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 İçinide merso gibi yapsalardı zaten o fiyatlara satılmazdı. Ama Dışını çok benzetmişler yaa. Sarkozy denen şerefsizin de taklidini yapıp TÜrkiye'ye satsınlar, Aynı boyda, aynı özelliklerde, onun hakkında planlarım var :claps: :claps: :D bence harika fikir ilkönce evdeki yadigar europadan başlayabilirsin.....oda reno nasılsa.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Evde yadigar Europa var diye kim dedi abi sana O dışarıda Ayrıca ben alınmışlara laf atmadım. Bundan sonra almayalık gibisinden şeyettirdiydim. Europa içinse aklımda güzel fikirler var. Mesela onu da zamanla Focuslaştıracağım inşallah. 2002-2005 arası Focus 1 yapmayı düşünüyorum ileride ya da babam connect gibi bişey alacam ben diyor. Artık hayırlısı. Ama o bana lazım. Ben sarkozy den bahsetmiştim. şey kem küm, Kıvır kıvırabildiğin kadar Bir fastfood markası. Reklam olmasın değil mi? Yav konuyu kaç farklı yerden kıvırmaya çalıştım, yemeğe bile getirdim. Hatırlamazlar galiba benim Europayı artık. :claps: Yani inşallah. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 neyse....anladık..channel no.5 falan almazsın artıkın...dahada üzmeyelim seni....terledinmi sen ümitcim....birden sıcak bastıda... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Sarkozy Türk lere neden gıcık biliyor musunuz?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Neden abicim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Sarkozy Türk lere neden gıcık biliyor musunuz?? hangi lider gıcık değil ki? türk ün türkten başka dostu yok.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Çünkü karısını Çok seviyor ama karısı bununla evlenmeden önce İstanbul playboylarının sevdiği hatunlardan biriydi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Çünkü karısını Çok seviyor ama karısı bununla evlenmeden önce İstanbul playboylarının sevdiği hatunlardan biriydi bir rus atasözü derki ÇeÇenden canını Azeriden malını Türktende karını korican 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Bu bilgiyi medyatik bir yakınımdan aldım, hatun da bizim Türk lokumuna çok düşkünmüş Sarkozy de bunu öğrenmiş zaten boy kompleksli adam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Yazık ona ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Boy problemide son derece ciddi bir sorun aslında abim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Çünkü karısını Çok seviyor ama karısı bununla evlenmeden önce İstanbul playboylarının sevdiği hatunlardan biriydi daha öncede youtube ye carla bruni nin **** kasedi düşmüştü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Hatta fiyatını da söylemişti yakınım ama unuttum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 unuttuğuna göre ederini söylemişler abicim yoksa akılda kalırdı Ben mesela innanın fiyatını duydum şok geçirdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap