Ahmet Özcan Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2016 2008 tdi collection Focus yerine Qashqai Visia 2011 1.5 dci alınır mı? 2008 dizel focusum var. km 137 binde. Bundan dolayı değiştirmeyi planlıyorum. Sizce Qashqai 2011 1.5 dci visia modeli alınır mı? Qashqai nin yol tutuşu nasıl? Focustan sonra performans kaybı yaşar mıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 9 dakika önce, Ahmet Özcan said: 2008 tdi collection Focus yerine Qashqai Visia 2011 1.5 dci alınır mı? 2008 dizel focusum var. km 137 binde. Bundan dolayı değiştirmeyi planlıyorum. Sizce Qashqai 2011 1.5 dci visia modeli alınır mı? Qashqai nin yol tutuşu nasıl? Focustan sonra performans kaybı yaşar mıyım? Yuksek oldugundan mutevellit yol tutusu focus kadar degildir. Ama Qashqai manuel, 1.5 lerde xtronic yok galiba ama yinede alinir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 2012 model qashgai var bizde genel anlamda tatminkar elbet dövüşten sonra yüksek Gelyo bana pek sarmadı gerçi [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 Visia donanım yanılmıyorsam en boş donanım. Bir tık daha zorlarsanız bir üst modele geçerseniz daha iyi olur kanaatindeyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap