Hakan G. Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2016 Merhaba. Bundan yaklaşık 1 ay kadar önce aracıma bi xenon far dönüşümü yaptım. Her şey yolunda gitti. Arabada kesme biçme de yapmadım. Direk soketten bağladım. Ve elm ile aktif ettim. Ancak şu sorun ortaya çıktı. Farlar yanınca sol far yanmıyor ve birkaç defa farları açıp kapatınca yanmaya başlıyor. Eğer sol far yanmıyor şekilde beklersem de araç kısa far arızası veriyor. Bir şeyleri yanlış mı yaptım acaba? Balastlar da şu şekilde: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 Balast arizalidir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 Hakan buna en güzel cevabı bu konuda sürekli çalışanlar verebilir. @taner eviş Ya da Oktay Toker ile görüşmen lazım. Nasıl bağladığını anlatırsan hatanı sana anlatacaklardır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 Balast arizalidir. İnşallah balast arızalı değildir. Arızalı olsa hiç çalışmaz diye düşünmek istiyorum. Doğan abi dediğin gibi ben birkaç yere sorayım. Bir de balastlarin yerini degistireyim bakalım işe yarayacak mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 12 dakika önce, Hakan G. said: İnşallah balast arızalı değildir. Arızalı olsa hiç çalışmaz diye düşünmek istiyorum. Doğan abi dediğin gibi ben birkaç yere sorayım. Bir de balastlarin yerini degistireyim bakalım işe yarayacak mı Balastı test etmek istiyorsan sağ sol değiştir sonucuna göre yolunu çizersin. Hakan bir de beni başıma gelmişti. Ampül farı açınca belli süre yanıp gidiyordu. Ampül arızalıymış. Değiştirince düzelmişti. Ampülleri de sağ sol yap. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2016 Balasttan önce ampül değişimi mi yapayım? Bir de ampulü nasıl çıkarıyoruz? Bana balastlari gönderen adam ampulleri takarken çoğu insan kırıyor o yüzden ben takıp gönderdim demişti. Biz de takıp çıkarırken kırmayalım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2016 Galip bey balasttan önce ampül değişimi mi yapayım? Bir de ampulü nasıl çıkarıyoruz? Bana balastlari gönderen adam ampulleri takarken çoğu insan kırıyor o yüzden ben takıp gönderdim demişti. Biz de takıp çıkarırken kırmayalım? Saatin ters yönüne çeyrek tur çevir. Zaten gevşediğini görürsün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap