İsmail dağlı Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2016 Arkadaşlar merhaba; Öncelikle, bazı işlerimden dolayı uzun süreden bu yana forumu ziyaret edemedim. Sizden bu konuda yardımınızı istiyorum. aracım 2007 ghia, bu kablolar mevcut. Kitapçıktan baktığımda soldan sağa 1) asr on/off 2)ön cam ve silecek fıskiyesi ısıtma 3)airback on/off Tuşları olduğunu öğrendim. bu kablolara ilgili tuşlarını alıp taksam özellikleri aktif hale gelir mi? yoksa bu özelliklerin aktifliği için yazılıma ihtiyaç varmıdır. Aracın üzerinde ekleme yapılmadı orijinal şekilde Saygılarımla teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Esp işi o şekilde olmaz. Silecek ısıtma da yazılım ve düğme ile olmaz. Airbag için bilgim yok ama ne gerek var anlamadım manuel olarak kapatabilirsiniz yolcu kısmını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İsmail dağlı Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Bu kabloların konulma amacı nedir peki ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Amacı olmalı mı ? Kontrol edilir eğer gerekli parçalar VARSA bunlar işinizi kolaylaştırmış olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İsmail dağlı Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Bunların kontrolü nasıl yapılır. bulunduğum ilçedeki elektrikçiler bilmiyorlar nasıl olacağını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 4 dakika önce, İsmail dağlı said: Bu kabloların konulma amacı nedir peki ? kablo tesisatı her donanıma özel hazırlanmaz belli başlı tesisatlar vardır duruma göre onlar takılır. Çalışması için modul ve yazılım gerekir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İsmail dağlı Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 11 dakika önce, Ozan Kar said: kablo tesisatı her donanıma özel hazırlanmaz belli başlı tesisatlar vardır duruma göre onlar takılır. Çalışması için modul ve yazılım gerekir. teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Forum Yardımı > Focus Club Tr > Resim Ekleme kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 (düzenlendi) Airbag'i torpidonun oraya alacağınız ilave bir anahtarla çalıştırabilirsiniz. Öndeki kablo anahtar değil, sadece göstergesi için (devrede/ devrede değil şeklinde). ESP araçta varsa açma kapamayı tesisat da varsa düğme ekleyerek yapabilirsiniz. ESP yoksa bir işe yaramaz. Cam ısıtması için, doğal olarak öncelikle ısıtmalı cam ve tesisatı lazım. Mayıs 20, 2016 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
İsmail dağlı
Arkadaşlar merhaba;
Öncelikle, bazı işlerimden dolayı uzun süreden bu yana forumu ziyaret edemedim.
Sizden bu konuda yardımınızı istiyorum. aracım 2007 ghia, bu kablolar mevcut. Kitapçıktan baktığımda soldan sağa
1) asr on/off
2)ön cam ve silecek fıskiyesi ısıtma
3)airback on/off
Tuşları olduğunu öğrendim. bu kablolara ilgili tuşlarını alıp taksam özellikleri aktif hale gelir mi?
yoksa bu özelliklerin aktifliği için yazılıma ihtiyaç varmıdır.
Aracın üzerinde ekleme yapılmadı orijinal şekilde
Saygılarımla teşekkürler...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap