Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 3d olanı aynı ise forumda kullanan ve memnun olanlar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 bana da halı paspas vermişlerdi yaşadığım yerde kullanışlı değil almayı düşünüyorum linklerdekileri kullanan var mı yada önerebileceğiniz http://www.hepsibura...ctid=otelf17356 Bu bende var ayağımın altında fazla kayıyor ileri geri. Bir de fotoğrafta göründüğü kadar kaliteli değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Ben hepsiburada'dan, "Rotacar Universal Confort Havuzlu Kauçuk Paspas Siyah (PS20)" isimli üründen almıştım, gerçekten kalın, ağır ve kaliteliydi, şu anda satışta değil galiba, eski satın aldıklarıma bakarat buldum bu ismi de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muzaffer barbay Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2014 ben arabamı 2.el aldım 2014 model 3 aylık aldıgım sahısada paspas vermemısler oda istememiş galiba. Ben arasam verirlermi bizede acaba ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 (düzenlendi) ankara oto koçtan 3 takım paspas aldım ben 1 halı 2 kauçuk paspas olay şöyle gerçekleşti araçı teslim eden arkadaşa usuldendir diyip 50 tl bahşiş verince halı paspasın ustune birde kaucuk geldi.istememiştim oysaki neyse sonrada bazı evrak eksiklerinden dolayı araç biraz geç çıkınca çokk özür dilediler bende olmaz öyle dedim bir bagaj havuzlu paspas istedim.arsızca bi takım kauçuk paspas daha verelim dediler . bende yok demedim bu arada sormak istedigim birşey daha var 3d bi pas pas aldım http://www.kliksa.com/urun/ford-focus-2012-sonrasi-3d-havuzlu-metal-topuklu-paspas-seti/902092142?gclid=CPu1xr3bh8MCFVDHtAodxx4Alw denedim olmuyo önler oldu gibi ama rengi şekli bi tuyaf geldi arkalar hiç oturmuyor zaten iade edecem 3 d paspas tavsiye ederseniz sevinirim Ocak 9, 2015 Ahmet Akman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 ilgili ürünleri alıp tavsiye edenler var bu ve benzeri başlıklarda ürün linkleri ile olması gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap