İsa Emre Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Yorumlarınız için çok tşk sıfırda öncliğim focus bakalım hayırlısı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 ilan sitesinde biraz araştırma yaptım dizel f3 lerin 2012-2013 modellerinin temiz olanları 50000- 60.000 aralıgında değişiyor. Zaten siz de araştırmışınızdır. Doğal olarak hep daha iyisini seçmek istiyor insan ama bu da bütçe meselesi. Anladığım kadarıyla sıfıra yönelmişsiniz. Fakat şu ilan oldukça ilgimi çekti. Benzinli düşünürseniz bakın inceleyin derim. Çünkü aynı aracın bayi fiyatı 75 bin civarı diye hatırlıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-servis-garantili-ve-servis-bakimli-301880610/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 1 dakika önce, Süleyman Ünal said: ilan sitesinde biraz araştırma yaptım dizel f3 lerin 2012-2013 modellerinin temiz olanları 50000- 60.000 aralıgında değişiyor. Zaten siz de araştırmışınızdır. Doğal olarak hep daha iyisini seçmek istiyor insan ama bu da bütçe meselesi. Anladığım kadarıyla sıfıra yönelmişsiniz. Fakat şu ilan oldukça ilgimi çekti. Benzinli düşünürseniz bakın inceleyin derim. Çünkü aynı aracın bayi fiyatı 75 bin civarı diye hatırlıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-servis-garantili-ve-servis-bakimli-301880610/detay İyi güzel herşey yalnız sol çamurluk değişmiş demek artı sol far muhtemelen panel birde tam beyin sol ön lastiğin önünde tam sis farı ile arasında kalıyor burda bir soru işareti gelir aklıma der kaçarım ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Yorumlarınız için çok tşk sıfırda öncliğim focus bakalım hayırlısı... 95 lik dizel F3 ü satıp, 2015 model Astra J sedan edition 115 hp almış ve 6 ay lpg ile kullanıp satmış biri olarak; performans beklentiniz varsa dizel focustan sonra, atmosferik astra ve atmosferik 1.6 focus ciddi anlamda üzer diye düşünüyorum. Seçenekler arasında en mantıklısı 2013-14 dizel F3 olacaktır. İllaki sıfır olacaksada 1.0 ecoboost daha mantıklı olur. Naçizane tavsiye (dikkate alıp almamak size kalmış); 55 - 60 bin li rakamları atmosferik benzinli bir araca sırf sıfır diye vermeyin. ilan sitesinde biraz araştırma yaptım dizel f3 lerin 2012-2013 modellerinin temiz olanları 50000- 60.000 aralıgında değişiyor. Zaten siz de araştırmışınızdır. Doğal olarak hep daha iyisini seçmek istiyor insan ama bu da bütçe meselesi. Anladığım kadarıyla sıfıra yönelmişsiniz. Fakat şu ilan oldukça ilgimi çekti. Benzinli düşünürseniz bakın inceleyin derim. Çünkü aynı aracın bayi fiyatı 75 bin civarı diye hatırlıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-servis-garantili-ve-servis-bakimli-301880610/detay 2015 model benzinli araçla 1 yıl içinde 78 bin kmyi nerede yapmış, gerçekten araştırma konusu olur. [emoji1] Kiralama çıkması desem değil, RAC şirketlerinde 1.0 ecoboost pek olmaz. Enteresan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsa Emre Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Arkadaşlar hepinize tekrar çok tşk. Bugün focus 3.5 beyaz 2016 sıfır trend x benzinli aracımı aldım. Aksilik olmazsa yarın teslim alacam. F1 den sonra f 3.5 nasıl olur bilmiyorum. Deniz bey 1.0 eb tit ile geliyor oda benim bütceyi aşar. Focus gerçekten bir tutku Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Hayırlı olsun aracınız. Kazasız güzel kullanmanız dileğiyle diyelim o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Arkadaşlar hepinize tekrar çok tşk. Bugün focus 3.5 beyaz 2016 sıfır trend x benzinli aracımı aldım. Aksilik olmazsa yarın teslim alacam. F1 den sonra f 3.5 nasıl olur bilmiyorum. Deniz bey 1.0 eb tit ile geliyor oda benim bütceyi aşar. Focus gerçekten bir tutku Hayırlı olsun kaça aldınız sedanmı hb mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsa Emre Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Sedan 60250 Saolun daha iyileri sizlere Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsa Emre Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2016 Focus trend x aracımı 1 gün gecikmeyle perşembe günü teslim aldım. Arkadaşlar hepinizin değerli yorumlarına çok tşk ederim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2016 5 dakika önce, İsa Emre said: Focus trend x aracımı 1 gün gecikmeyle perşembe günü teslim aldım. Arkadaşlar hepinizin değerli yorumlarına çok tşk ederim... 'benim arabam'a bekliyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap