Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Taktim evet, focus tweeterlari bulup arka kapilara olmasi gereken yere yaptim. Kesme isini nasil hallettin servet başgan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 28 dakika önce, Yahya Akman said: Kesme isini nasil hallettin servet başgan Ya kesmeye gerek yok ki. ince uçlu matkapla del gistin. tam den gelecek yere. Yapıştır geç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Ya kesmeye gerek yok ki. ince uçlu matkapla del gistin. tam den gelecek yere. Yapıştır geç. Abi olurmu ince uclu matkap ne yaptin. Dosemryr zarar verir o. Ses sistemi doseme isi yapan bir yerr gider kestiririm. Isin ehli biri olmali bence. Yada o capta bir daire seklinde matkap ucu almak lazim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 3 saat önce, Yahya Akman said: Abi olurmu ince uclu matkap ne yaptin. Dosemryr zarar verir o. Ses sistemi doseme isi yapan bir yerr gider kestiririm. Isin ehli biri olmali bence. Yada o capta bir daire seklinde matkap ucu almak lazim. tam çapını tutturacak matkap ucu varmıdır bilmiyorum. Ben herşeyi kendim yapma sevdasına ince matkap ucuyla giriştim ama hem zor oldu hem kötü olan yerler oldu. Bi arkadaşınınkini Şaşmaz Çiğdem Fiberde kestirdik orijinalden farksız oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 tam çapını tutturacak matkap ucu varmıdır bilmiyorum. Ben herşeyi kendim yapma sevdasına ince matkap ucuyla giriştim ama hem zor oldu hem kötü olan yerler oldu. Bi arkadaşınınkini Şaşmaz Çiğdem Fiberde kestirdik orijinalden farksız oldu. Boyle bir matkap seti var ozan. Tahminimce çap tutacak uçta vardır. Ama dedigin gibi profesyonel yapan yerlerede yaptirilabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2016 Serviste uygun panc ucuyla delindi gayette guzel oldu. Duz matkap ucuyla ugrasilacak gibi degil. Uzerinde gelen amfilerden bulsam bir ara onlardan denemek istiyorum. Farkettigim birsey var. Basslari agir bastigi icin sistemde dusuk frekanslara odaklaniyor ve kimi zaman midler kendinden geciyor, power loss yasatiyor gibi ama degil 30 kademe ses ayarinda 20 yi asmiyorsan sorun yok tabi. Ah ulen ona harcayacak para olsa filtreleri amfileri dsp leri dayayip duzgun bir kalibrasyonla mest eder adami... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed fatih Güneş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2016 4 Sony + 2 tweeter + firex + bitüself = ucuz maliyet yüksek kalite 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap