Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Malzemeler hazır olursa bir dahaki şehirlerarası buluşmada 1-2 saatte hallederler abi. Her buluşmada standart olarak bir şeyler sök tak yapıyorlar zaten 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Cenk abi bak ilan açmıştım. Orj sony hoparlörler 50 tl. En son yahya taktı. Arasındaki farkı sana anlatsın. Hoparlörler benim değil başkası adına ilan açtım. Forum üyeleri kaliteli mal alsın diye sırf. İstersen bir değerlendir abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Doğan kaç tane var bu hoparlörden. Tweeter falan var mı onları da değiştirmeli mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 38 dakika önce, H. Cenk said: Doğan kaç tane var bu hoparlörden. Tweeter falan var mı onları da değiştirmeli mi ? Ön tweeterlarda farklı aslında ama çok farklı değilmiş, yani değişmesede olur. Arkalar fullrange olarak geliyor normallerde ama sonyde arkalarda bass+tweeter, yani arkaya sony takılırsa kayıp oluyor tweeter eklemek lazım ama onun içinde kapı trimini kesmek lazım. Biraz karışık oldu ama anlaşılır umarım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 @Yahya Akman da arkada tweeter yok. Sadece hoparlör taktı mesela. Yorumlarını istersen sor abi. Hoparlörden 40 tane felan var elinde 8 tanesini sattı bile 46 dakika önce, H. Cenk said: Doğan kaç tane var bu hoparlörden. Tweeter falan var mı onları da değiştirmeli mi ? Abi elinde 10 tkm vardı. 3 ü gitti 3 saatte. Tweeter varmı bilmiyorum ama sanırım yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 @Doğan Kurban @Ozan Kar daha önce ne yazdım ben, bana bişey anlatırken bilale anlatır gibi anlatın Bu hoparlörlerden kaç tane almam lazım. Yani 2 mi 4 mü ? Sadece bu hoparlör ile kurtaracak mıyım ? Ekstra bir eyler de almak veya yapmak lazım mı ? Ne bileyim yalıtım falan denmiş.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Yalıtım senin arabada daha iyi gerek kalmayabilir abi. 4 adet lazım ve arkalar için 2 adet tweet gerekiyor.Bunlar da normalde kapı üstünde monte geliyor yani orj gibi olması için oralara bağlamak lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Yakup yazmış abi aynen 4 tane hoparlör kapılardakilerle değişse yeterli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 26 dakika önce, H. Cenk said: @Doğan Kurban @Ozan Kar daha önce ne yazdım ben, bana bişey anlatırken bilale anlatır gibi anlatın Bu hoparlörlerden kaç tane almam lazım. Yani 2 mi 4 mü ? Sadece bu hoparlör ile kurtaracak mıyım ? Ekstra bir eyler de almak veya yapmak lazım mı ? Ne bileyim yalıtım falan denmiş.. işte bende de anlatma kabiliyeti yok bi kere daha deniyim. bunlardan 4 tane lazım 2 öne 2 arkaya, öndekiler bunlara denk o yüzden değişimi OK ama arkalar aslında hem bas hem tweeter, bunlar sadece bas o yüzden arkaya takılırsa tweeterda takmak lazım, onuda kapıyı kesip takmak lazım. @Servet Özkan tweeter taktı mı hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Hımm cerrahi varsa ben yokum olabilsem zaten şimdi mercedes forumlarindaydim Bizim on direklerde 2 tweeter var sanırım. Sadece 2 hoparlor alıp one taksak faydası olma mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 23 dakika önce, H. Cenk said: Hımm cerrahi varsa ben yokum olabilsem zaten şimdi mercedes forumlarindaydim Bizim on direklerde 2 tweeter var sanırım. Sadece 2 hoparlor alıp one taksak faydası olma mı ? Denemesi 100 lira 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 41 dakika önce, Yakup Çağatay said: Denemesi 100 lira Benim takamam ki .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Benim takamam ki .. Takacak biri illaki vardır abi. Zaten kapının döşemesini söktünmü gerisi soket ve 4 vida. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 2 saat önce, H. Cenk said: Hımm cerrahi varsa ben yokum olabilsem zaten şimdi mercedes forumlarindaydim Bizim on direklerde 2 tweeter var sanırım. Sadece 2 hoparlor alıp one taksak faydası olma mı ? bence esas arkalar kötü, önler idare ediyor o yüzden sadece önleri değiştirmeye gerek yok diyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Hımm cerrahi varsa ben yokum [emoji4] olabilsem zaten şimdi mercedes forumlarindaydim [emoji3] Bizim on direklerde 2 tweeter var sanırım. Sadece 2 hoparlor alıp one taksak faydası olma mı ? Abi ben 4 adet taktim ön 2 arka 2 şeklinde ve çok memnunum. Ilerleyen surecte arkayada oem tweter bulup dosemeyi kesip takcam. Ki dosemede icten montaj yeri var denildi bana. Sadece duzgun bir sekilde kesen biryer bulmak lazim. Gerisi 2 tane kablo 2 tane vida 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap