H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 11 saat önce, Ozan Kar said: bence esas arkalar kötü, önler idare ediyor o yüzden sadece önleri değiştirmeye gerek yok diyorum. Mantıklı peki arkadaki hem bas hem tweeter olanların daha iyisini bulup sadece onları değiştirelim Onlar kaç para tahminen ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 16 saat önce, Ozan Kar said: işte bende de anlatma kabiliyeti yok bi kere daha deniyim. bunlardan 4 tane lazım 2 öne 2 arkaya, öndekiler bunlara denk o yüzden değişimi OK ama arkalar aslında hem bas hem tweeter, bunlar sadece bas o yüzden arkaya takılırsa tweeterda takmak lazım, onuda kapıyı kesip takmak lazım. @Servet Özkan tweeter taktı mı hatırlamıyorum. Taktim evet, focus tweeterlari bulup arka kapilara olmasi gereken yere yaptim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 58 dakika önce, H. Cenk said: Mantıklı peki arkadaki hem bas hem tweeter olanların daha iyisini bulup sadece onları değiştirelim Onlar kaç para tahminen ? 200 civarına vardır sanırım ancak kapı trimine oturtmak lazım onuda. Bence kapıyı kesmek daha iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Şimdi, Ozan Kar said: 200 civarına vardır sanırım ancak kapı trimine oturtmak lazım onuda. Bence kapıyı kesmek daha iyi. Zaten içten yeri var sanırım kapı plastiğinde. Deldirip takması daha güzel olur. Tweeter soruyum bakalım elinde varsa @Yahya Akman da istiyordu 4 tane ayarlasın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Yeri var değil yeri belli, delik açılcak sadece tweeter deliğe oturuyor kendisi tırnaklı. Ön tweeterlar değişmesede olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 @Ozan Kar + Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 13 dakika önce, Ozan Kar said: Yeri var değil yeri belli, delik açılcak sadece tweeter deliğe oturuyor kendisi tırnaklı. Ön tweeterlar değişmesede olur. Eee tmm işte yeri belli çünkü nereye takılacağı belli. Yani yeri var fakat sadece kesilecek işte huysuz herif. 8 dakika önce, Servet Özkan said: @Ozan Kar + @Servet Özkan +2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 4 hoparlör 2 tweeter biraz kesme ve biraz yalıtıma iş bitiyor yani. Ehh neresinden baksan 500 kaat masraf demek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 1 dakika önce, H. Cenk said: 4 hoparlör 2 tweeter biraz kesme ve biraz yalıtıma iş bitiyor yani. Ehh neresinden baksan 500 kaat masraf demek Az bi bekle abi. Hoparlör 200 tweeter için malzeme buldum rengini ve fiyatını öğrenecem. İşçiliğine bişe diğemiycem ne kadar tutar. Arka kapı tweeterları dedklerim orj. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 3 dakika önce, H. Cenk said: 4 hoparlör 2 tweeter biraz kesme ve biraz yalıtıma iş bitiyor yani. Ehh neresinden baksan 500 kaat masraf demek yalıtım olmadan da eskiye göre baya iyi oluyor. ben yapmadım yalıtım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 yalıtım olmadan da eskiye göre baya iyi oluyor. ben yapmadım yalıtım. Onu bende yapacam daa baya üşendiriyor. Hep Mertcan ın yüzünden bunlar. Bulaştırdı herif miskinliğini bana da Ozi bu arada mca nın yalıtımı bizden daha iyi ki. Gerek yoktur belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 29 dakika önce, Doğan Kurban said: Az bi bekle abi. Hoparlör 200 tweeter için malzeme buldum rengini ve fiyatını öğrenecem. İşçiliğine bişe diğemiycem ne kadar tutar. Arka kapı tweeterları dedklerim orj. ok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 2 saat önce, H. Cenk said: 4 hoparlör 2 tweeter biraz kesme ve biraz yalıtıma iş bitiyor yani. Ehh neresinden baksan 500 kaat masraf demek Yalitim yapmadan boyle bir ise girisme. Attigin tas urkuttugun kusa degmeli bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Cenk abinin şeytan beni de dürtüyor mübarek günde [emoji16] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 @Servet Özkan +1 yalıtım olursa akustik çok fark ediyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap