Misafir Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2016 Merhaba sevgili forum sakinleri, Bikaç ay öncesinde başladığım araç arayışının sonuna geldim sayılır. Uzun yıllardan beri dizel araç kullanmam ve farklı motor seçenekli araç arayışı nedeniyle manu tsi motor lu golf leon düşünüyodum fakat malum benzinin litre fiyati bu düşüncemin yok olmasına neden oldu. Uzun lafın kısası; İki araçda dizel manu ve ikinci el Focus 3 5kapi tit.x smart paket sunroof Focus +2014 mca sedan titanium (bulabilirsem bi-xenon sunroof) Teşekkür ederim, Saygılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Tabiki güncel kasa almanız tavsiyedir. Arasında uçuk fiyat farkı yoksa güncel kasa almanız doğru bir karar olacaktır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 MCA Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 en son her zaman iyidir. bir önceki kasadaki şikayetleri dikkate alarak (hepsi olmasada) yenisinde hallederek satarlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Ben olsam F3 alırdım. Hem 5 kapı olduğu için, hemde daha dolu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 29 dakika önce, Serdar Eryürekli said: Ben olsam F3 alırdım. Hem 5 kapı olduğu için, hemde daha dolu. +1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap