2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
Kapı Açıkken Araç Kilitleme
-
Benzer İçerikler
-
- 17 cevap
- 5.104 görüntüleme
-
Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.
Soru
Aşkın K.
Arkadaşlar geçen gece şeytan dürttü ve acaba kapılardan birisi açıkken kumandan kilitlesem kapanır mı yada ben görsel olarak kapandığını anlar mıyım merak ettim. normalde araçtan indikten sonra bir kaç adım atar ve anahtar kumandasından kilite basar ve aynalar kapandı mı diye bakar ve yoluma devam ederdim. Ancaaaak geçen gece yaptığım testte ; şöför kapısı tam kapanmadıysa kilit tuşuna bastığınızda araç kilitlemeye çalışıyor ancak kapı tam kapalı olmadığı için aynaları da kapatmıyordu. aynı testi arka kapıda yaptığımda ise sanki tüm kapılar tam kapanmış gibi aynaları da kapattı. sizlerinde başına benzer durum geldi mi yada hiç test eden oldu mu acaba merak ettim. özellikle arka koltukta yolcu varsa indiğinde hep şüphe kalacak aklımda yada etrafında göz gezdirip kontrol edeceğim otoparkta.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
3
3
3
Popular Days
May 27
18
May 26
10
May 30
5
Top Posters For This Question
Doğan Kurban 6 posts
Yakup Ç. A. 3 posts
çağlar çetinkaya 3 posts
Aşkın K. 3 posts
Popular Days
May 27 2016
18 posts
May 26 2016
10 posts
May 30 2016
5 posts
Popular Posts
Serdar yaman
Sürekli yaptığım şey [emoji3] Bağaj ve arka kapılar açıkken kilitlendiğinde araç kitleniyor sonra kapatınca açılmıyor her akşam bağajdan eşya alınca kullanıyorum Ön kapılar açık olunca hiç kitlem
Volkan Ö.
Belki alakasız ama arabayı parka almadıkça bagaj kapağı da açılmıyor. Avm girişlerin de bagaj kontrolünde sinir oluyorum.
Doğan Kurban
Buyrunuz
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap