Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Focus'un dizel otomatik vitesi yoktu diye biliryodum ki, varmış. Yanlışlıkla mı oldu bilmiyorum ama.
Şimdi böyle bir araç var ve biz bu aracı almak istiyoruz. Bir tanıdığımız otomatik vites focus arıyor. Dizel seçeneği olmadığı için benzinli bakıyorduk ki, böyle bir araç bulduk. Şimdi asıl soru, bu araç hakkında bilgi, görgü, ve yorum istiyorum sizlerden.
Aracımız 2007 model. 46,000 KM de, hata boya, v.s. yok. ve fiyat 33,000 tl. isteniyorsa da, 30-31 arası alınabilecek sanıyorum. Görüşleriniz için teşekkür ederim.
Ve ayrıca Ford'un otomatik vitesleri hakkında fikir verebilirseniz sevinirim. Yani ne gibi problemler yaşayabiliriz. Ne gibi arızaları olur.
Soru
Ümit Vaysaloğlu
Arkadaşlar.
Focus'un dizel otomatik vitesi yoktu diye biliryodum ki, varmış. Yanlışlıkla mı oldu bilmiyorum ama.
Şimdi böyle bir araç var ve biz bu aracı almak istiyoruz. Bir tanıdığımız otomatik vites focus arıyor. Dizel seçeneği olmadığı için benzinli bakıyorduk ki, böyle bir araç bulduk. Şimdi asıl soru, bu araç hakkında bilgi, görgü, ve yorum istiyorum sizlerden.
Aracımız 2007 model. 46,000 KM de, hata boya, v.s. yok. ve fiyat 33,000 tl. isteniyorsa da, 30-31 arası alınabilecek sanıyorum. Görüşleriniz için teşekkür ederim.
Ve ayrıca Ford'un otomatik vitesleri hakkında fikir verebilirseniz sevinirim. Yani ne gibi problemler yaşayabiliriz. Ne gibi arızaları olur.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
5
3
3
Popular Days
Ara 25
9
Ara 23
7
Ara 24
6
Ksm 2
5
Top Posters For This Question
Ümit Vaysaloğlu 7 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
Hasan K. 3 posts
Furkan Ulucak 3 posts
Popular Days
Ara 25 2011
9 posts
Ara 23 2011
7 posts
Ara 24 2011
6 posts
Ksm 2 2012
5 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Otomatik dizel istiyorsanız ya biraz "riks" alacaksınız halk tipi arabalarda, ya da gönül rahatlığı ile gidip Audi, BMW ve neydi bir Alman markası daha vardı ondan alacaksınız.
Ümit Vaysaloğlu
Hayırdır. Focus'a uzak kal dediğini ilk kez şahit oldum.
Hasan K.
Doğrudur DSG çok güzel bir şanzıman olsa da 7 ilerilerde çıkan ve özellikle düşük hızda arnavut kaldırımlarında belli olan sesle beraber, titreme ve kavrama sorunları baş göstermektedir. 6 ileri şanzı
Bu soruda 31 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap