Naim C Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2016 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar; Tam emin olamadığım bir konuda, yeni focus tdci pws aracımdaki sync2 için bilginize danışacağım. kullanma kılavuzunda CD ile wma dosyası oynatmaktan bahsediyor. cd ile hiç denemedim ama acaba usb ile wma oynatıyor mu? ben mo4 olarak denedim görmedi bile dosyaları. wma deneyemedim henüz belki bilgisi olan varsa sormak isterim. sevgiler. Haziran 6, 2016 Naim C tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 USB cihazındaki ses dosyaları aşağıdaki biçimlerde olmalıdır: • MP3. • DRM korumalı olmayan WMA. • WAV. • AAC. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Naim C Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 Cevap için teşekkürler. Fakat kusuruma bakmayın lütfen bir şeyi yanlış yazmışım. Ben wmv demek istemiştim aslında. Yanlışlık wma yazmışım. Yani aslında sorum, sync2 ekranında video veya film oynatmak mümkün müdür? Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 1 dakika önce, Naim C said: Yani aslında sorum, sync2 ekranında video veya film oynatmak mümkün müdür? Değil, resmi olarak bu özellik kapatılmış bulunuyor Bkz: Araç kullanım kılavuzu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Naim C Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 1 minute ago, Yakup Çağatay said: Değil, resmi olarak bu özellik kapatılmış bulunuyor Bkz: Araç kullanım kılavuzu. bu cümleden sanırım kaza vb. olumsuzluklara neden olmamak adına şirket politikası gibi anlıyorum doğru mudur? Çünkü bazı VW'lerde (golf özellikle) video oynatan birkaç kişi gördüm o yüzden acaba ben mi beceremedim diye merak ettim. Kullanım kılavuzu 800 küsur sayfa, henüz oraya gelemedim :)) 400'lerde falanım. Teşekkür ederim cevabınız için @Yakup Çağatay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 1 dakika önce, Naim C said: bu cümleden sanırım kaza vb. olumsuzluklara neden olmamak adına şirket politikası gibi anlıyorum doğru mudur? Çünkü bazı VW'lerde (golf özellikle) video oynatan birkaç kişi gördüm o yüzden acaba ben mi beceremedim diye merak ettim. Kullanım kılavuzu 800 küsur sayfa, henüz oraya gelemedim :)) 400'lerde falanım. Teşekkür ederim cevabınız için @Yakup Çağatay VW'nin orjinal sistemi mi yoksa aksesuar olarak verilen (önerilen) ürünlerde mi? Şirket politikası değil ülkelerin şart koştuğu özellik bu. Hareket eden araçlarda görüntü gösteremezsiniz diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Naim C Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 Just now, Yakup Çağatay said: VW'nin orjinal sistemi mi yoksa aksesuar olarak verilen (önerilen) ürünlerde mi? Şirket politikası değil ülkelerin şart koştuğu özellik bu. Hareket eden araçlarda görüntü gösteremezsiniz diye. Açıkçası o kadar detaylı bilmiyorum. Sosyal medyada araba görseli paylaşan bazı kişilerde gördüm, Facebook'tan böyle bir şeyi sormaya da utandım biraz kezbanlık olacak diye "aaa sizinkisi videolu mu kardeş?" şeklinde çok cılız bir ümit ile son sorumu sorayım o zaman bu konudaki, bir şekilde dışarıdan müdahele ederek bu özelliği (varsa) aktive etmek veya ekrana görüntü alabilmek söz konusu olabilir mi? söz ben izlemeyeceğim :)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 4 dakika önce, Naim C said: aktive etmek veya ekrana görüntü alabilmek söz konusu olabilir mi? söz ben izlemeyeceğim :)) Kesinlikle olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Naim C Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 Just now, Yakup Çağatay said: Kesinlikle olabilir Hmmm! Peki bu benim gibi halktan bir kişinin dahi erişebileceği/becerebileceği bir şey midir acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 26 dakika önce, Naim C said: Hmmm! Peki bu benim gibi halktan bir kişinin dahi erişebileceği/becerebileceği bir şey midir acaba? Hocam eğer olursa buraya (ilgili kategorilere) yazılır zaten, daha sonra yapabilir miyiz? yapamaz mıyız? o zaman tartışırız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Naim C Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2016 2 minutes ago, Yakup Çağatay said: Hocam eğer olursa buraya (ilgili kategorilere) yazılır zaten, daha sonra yapabilir miyiz? yapamaz mıyız? o zaman tartışırız Eyvallah @Yakup Çağatay öyleyse takipte olalım gelişmeleri. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Naim C
Merhaba arkadaşlar;
Tam emin olamadığım bir konuda, yeni focus tdci pws aracımdaki sync2 için bilginize danışacağım.
kullanma kılavuzunda CD ile wma dosyası oynatmaktan bahsediyor.
cd ile hiç denemedim ama acaba usb ile wma oynatıyor mu? ben mo4 olarak denedim görmedi bile dosyaları.
wma deneyemedim henüz belki bilgisi olan varsa sormak isterim.
sevgiler.
Naim C tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap