Umit Kara Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2011 Sorunları şu şekilde sıralamam gerekirse Sistem bazen çalışmıyor kontağı kapatıp tekrar açtıktan sonra eskisi gibi çalışmaya başlıyor Diğer bir sorun park noktasını buluyor ileriye sürün diyor o şekilde kilitleniyor devam et edebildiğin yere kadar Bazı durumlarda ise bariz olan park alanını bulamıyor park noktasını arıyorda kalıyor bu gibi sorunlar yaşayanlar oldu mu hiç yada benzerlerini gören Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Abi varsın otomatik park etmesin de o sensörler için bile almak lazımmış, ben alırken hiç sallamadım park asisti sırf hanım için arkaya gövde rengi bir sensör takılsın dedim takmışlar, birinde olmasa bir diğerinde geri vitese takınca soluksuz ötmeye başlıyor meret susmuyorda takılıp kalıyor ilk zamanlar arabadan inip benim göremediğim birşeymi var arkada diye baktığım oldu.Yani diyeceğim herşeyin orjinali makbul.... arabayı sevdikçe sunroof ve park asist konusunda pişmanlığım arttı yani. Alacak olan varsa titx'i almışken hepsini alsın kardeşim hiçbir işinize yaramazsa satarken 2 madde daha övdürür kendini 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Abi varsın otomatik park etmesin de o sensörler için bile almak lazımmış, ben alırken hiç sallamadım park asisti sırf hanım için arkaya gövde rengi bir sensör takılsın dedim takmışlar, birinde olmasa bir diğerinde geri vitese takınca soluksuz ötmeye başlıyor meret susmuyorda takılıp kalıyor ilk zamanlar arabadan inip benim göremediğim birşeymi var arkada diye baktığım oldu.Yani diyeceğim herşeyin orjinali makbul.... arabayı sevdikçe sunroof ve park asist konusunda pişmanlığım arttı yani. Alacak olan varsa titx'i almışken hepsini alsın kardeşim hiçbir işinize yaramazsa satarken 2 madde daha övdürür kendini aynen ben öyle yaptım mesela Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 O sensörler olduğu halde yengeniz 2 gündür arka tamponu takıyor arkadaki arabalara otoparkta..Sensörler kirlenince hassasiyetini kaybediyor,eğer normalden biraz hızlı geri gidiyorsanız siz daha mesafe var sanırken bir bakmışssınız arkadakinin ön tamponla akraba olmuşssunuz oluyor..İlk vuruşında sorun olmadı da bugünkünde tamponun plastik siyah bölümünde çizik ve çok küçükte boyalı kısmında çizik yapmış..Daha once ojeyle rütüş yaptığım yerin biraz sağı..Yine bize ojeyle makyajlama yolu gözüktü..Hayır kardeşim sensör car car ötüyor,bari ekrana baksa..Yani eğer arabanız kirliyse veya soğuk havadaysanız pekde sensörlere güvenmeyin...Algılamasında sorun çıkıyor.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 (düzenlendi) Yine bize ojeyle makyajlama yolu gözüktü.. Aştın kendini. Bu gidişle manikür pedikür devam edeceksin galiba.. Kardeşim bırakında biraz çizik falan olsun. Bahar başında hepsini toptan halledersiniz. Her dakika uğraşıp şımartmayın şu arabalarınızı.. Sakınan göze çöp batarmış.. Ocak 12, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Aştın kendini. Bu gidişle manikür pedikür devam edeceksin galiba.. Kardeşim bırakında biraz çizik falan olsun. Bahar başında hepsini toptan halledersiniz. Her dakika uğraşıp şımartmayın şu arabalarınızı.. Sakınan göze çöp batarmış.. Tev fik'in zihni sinir prcesi ojeyle Rötuş...Anlamıyorumki,sürekli bir yerlerinde çizik oluşuyor...E bu arabayıda otoparka süs olsun diye almadık,bişey olmadan kullanmakta mümkün diil şehiriçinde...Artık eskisi kadar acıtmıyor ama bir yeri çizilince,oh canıma değsin tepe tepe kullanıyorum diyorum,zevkini çıkarta çıkarta sürüyorum..Satarken elin adamına tenmiz satıcam diye kasamam kendimi..Büyük vuruk kırık olmasında.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 O sensörler olduğu halde yengeniz 2 gündür arka tamponu takıyor arkadaki arabalara otoparkta..Sensörler kirlenince hassasiyetini kaybediyor,eğer normalden biraz hızlı geri gidiyorsanız siz daha mesafe var sanırken bir bakmışssınız arkadakinin ön tamponla akraba olmuşssunuz oluyor..İlk vuruşında sorun olmadı da bugünkünde tamponun plastik siyah bölümünde çizik ve çok küçükte boyalı kısmında çizik yapmış..Daha once ojeyle rütüş yaptığım yerin biraz sağı..Yine bize ojeyle makyajlama yolu gözüktü..Hayır kardeşim sensör car car ötüyor,bari ekrana baksa..Yani eğer arabanız kirliyse veya soğuk havadaysanız pekde sensörlere güvenmeyin...Algılamasında sorun çıkıyor.... Hocam sen bi nazar boncuğu tak şu arabaya artık. Sonra senle uğraşanların tepesine vodafone'un kırmızısı gibi düşersin :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Otomatik park bazen de yanlış çalışabiliyor. Yağmurlu bir günde arabanın önünü sokuyordu diğer arabaya da ben durdurdum neyseki. Arada bi sapıtabilmekte. Sensörlerin gecikmeli olduğunu kabullendim ben ona göre kullanıyorum artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Yeni Focus'taki elektronik sistemler her zaman kusursuz çalışmıyorlar, hayati konularda gözünüze, ayağınıza, elinize-kolunuza güvenin öncelikle. Hoş tüm markaların elektronik destekli sistemleri için de geçerli saymak yanlış olmaz bu yaklaşımı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Tev fik'in zihni sinir prcesi ojeyle Rötuş... E kılavuzu İzrmir'li karga olanın eli ojeden kurtulmazmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Yeni Focus'taki elektronik sistemler her zaman kusursuz çalışmıyorlar, hayati konularda gözünüze, ayağınıza, elinize-kolunuza güvenin öncelikle. Hoş tüm markaların elektronik destekli sistemleri için de geçerli saymak yanlış olmaz bu yaklaşımı... İyide Cem Bey arabanın arkasını göremiyorumki,eşim hele hiç görmüyor..Arka çOk yüksek,ayrıca camda siyah....Ben bile sensörsüz park edemem kolay kolay bu arabayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 HB alacaktın bu tip sorunların olmayakcatı.. Camın bittiği yer arabanın sonu işte.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 (düzenlendi) performans için veya buzlu yolda esp devre dışı yaptığınızda otomatik park çalışmayabilir. klavuzda okumuştum. kontak kapayıp açınca haliyle esp yeniden devreye giriyor ve otomatik park çalışıyor olabilir. Ocak 24, 2012 yusuf terzi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yigit Celik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 özellikle dar yerlerde bu sistemle park etmeye tırsıyorum, ekranda geri süremeye devam ediniz yazıyor ama ön park sensörleri aralıksız ötüyor(aracın burnunu sokarken).bende devam etmekte kararsız kalıp parkı iptal ediyorum. aynı şekilde dar yerde diyelimki aracın arkasını sokmayı başardı (1.hamle), geri gidiniz yazıyor ama arka sensör aralıksız ötüyor ekranda dur yazmasınımı bekleyeceğim, sensör aralıksız öterken insan şüpheye düşüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Aralıksız ötmeye başlayınca 20 cm felan kalıyor ona göre gelirsiniz işte Deneye deneye alışır bizden iyi yaparsınız.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yigit Celik Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 otomatik parkla ilgili bir soru daha, az önce eve geldim araçla 1.araba 1.boşluk 2.araba 2.boşluk 3.araba var yolun kenarında. 1.arabayı geçmeden otomatik parkı açtım tabi doğal olarak 2. arabanın yanındayken 1. boşluğu gördü ancak 1. boşluktaki kaldırım yamuk olduğu için girmek istemedim ancak sistem geri vitese takın mesajında kaldı ben 3. arabaya gelene kadar iptal olmadı sistem. tabi 2. boşluğu kaçırdı öyle olunca. sormak istediğim soru, otomatik park kendine yer bulunca eğer ona değil bir sonrakine girmek istiyorsak ve 1 sonraki boşlukta çok yakın ise, bulduğu park yerini aracı ilerletmeden iptal etmek mümkün müdür ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Umit Kara
Sorunları şu şekilde sıralamam gerekirse
Sistem bazen çalışmıyor kontağı kapatıp tekrar açtıktan sonra eskisi gibi çalışmaya başlıyor
Diğer bir sorun park noktasını buluyor ileriye sürün diyor o şekilde kilitleniyor devam et edebildiğin yere kadar
Bazı durumlarda ise bariz olan park alanını bulamıyor park noktasını arıyorda kalıyor
bu gibi sorunlar yaşayanlar oldu mu hiç yada benzerlerini gören
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
5
4
3
Popular Days
Ara 24
11
May 20
10
Ock 12
5
Ock 13
4
Top Posters For This Question
Bora A. 6 posts
Yigit Celik 5 posts
Umit Kara 4 posts
Cevat Yıldız 3 posts
Popular Days
Ara 24 2011
11 posts
May 20 2012
10 posts
Ock 12 2012
5 posts
Ock 13 2012
4 posts
Popular Posts
Ahmet Meşe
Benım trend de hiçbir sorun yaşamıyorum elektronik olarak.
Yakup Ç. A.
Uygun yer bulamamıştır demekki..
Bora A.
Elektronik donanım sorunları çok var evet,çünkü çok yeni bir sistem Ford Focusta..Mercedes BMW oto elektroniğinde fersah fersah ilerdeler,çünkü çok önceden başlamışlar bu işe..Focus ise bebek daha,for
Bu soruda 40 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap