Umit Kara Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2011 Sorunları şu şekilde sıralamam gerekirse Sistem bazen çalışmıyor kontağı kapatıp tekrar açtıktan sonra eskisi gibi çalışmaya başlıyor Diğer bir sorun park noktasını buluyor ileriye sürün diyor o şekilde kilitleniyor devam et edebildiğin yere kadar Bazı durumlarda ise bariz olan park alanını bulamıyor park noktasını arıyorda kalıyor bu gibi sorunlar yaşayanlar oldu mu hiç yada benzerlerini gören Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 İsteğine göre hareket edeceksen eğer o zaman acacaksın ?! Bunu nasıl anlasın o zavallı Peşpeşe ise hemde? Düğme ile kontrol edeceksiniz sonuc olarak. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 bir ara ben de deneyeyim şu otomatik park işini,bu yıl kesin denerim .. en kötü seneye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yigit Celik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 İsteğine göre hareket edeceksen eğer o zaman acacaksın ?! Bunu nasıl anlasın o zavallı Peşpeşe ise hemde? Düğme ile kontrol edeceksiniz sonuc olarak. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk tamam da bilemiyorum ki önümdeki boşluk uygun bir boşluk mudur değil midir bilsem uygun olduğunu ona göre basayım da .. bence yazılımsal olarak eklenmesi gereken bir özellik bu, bu park yerini iptal et aramaya devam et şeklinde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Yiğit, boşver otomatik parkı bir süre, önce kendi kendine rahat park etmeye alış arabanla, sonra hala isteğin kalırsa kullanırsın bu donanım özelliğini. Bu gidişle normal park etmeyi unutacaksın, yarın öbür gün başka bir araçla park etmek zorunda kaldığında ele güne rezil olma. Antreneman iyidir! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yigit Celik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Yiğit, boşver otomatik parkı bir süre, önce kendi kendine rahat park etmeye alış arabanla, sonra hala isteğin kalırsa kullanırsın bu donanım özelliğini. Bu gidişle normal park etmeyi unutacaksın, yarın öbür gün başka bir araçla park etmek zorunda kaldığında ele güne rezil olma. Antreneman iyidir! Cem Bey haklısınız tabiki ,zaten dediğim olayda kendim park etmek zorunda kaldım. benim oto parkı tercih etme sebebimde araç yeni olduğu için ebatlarına da tam alışamadım bir yere sürterim tamponu, jantı , tekeri vs diye korkmamdır. tabi çok alışırsam bu oto parka unutacam iyice. antrenman şart bencede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Otomatik park ı denemeyenlerden biri de benim Ofisteki arkadaslar, su ana kadar nasıl denemezsin, niye merak etmiyorsun, nasıl adamsın vs.. ağıza, klavyeye alınmayacak laflar ettiler sağolsunlar Önumuzdeki hafta ben de deneyeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Abi bende denemdim daha :-) istanbuldayken geleyim beraber deneriz :-) Tapatalk 2 ile Slider SL101 cihazımdan gönderildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 OK.dir Onur, deneyelim bakalım zaten yakınız birbirimize... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yigit Celik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 heralde 30 kez falan otomatik parkı denemişimdir, ilk kez deneyeceklere tavsiyem, arasına park edeceğiniz araçların aşağı yukarı aynı hizada olması önemli (yol kenarı yamuk olabilir, araçlardan biri kaldırıma çıkmış olabilir bunlara dikkat etmek gerekiyor), park edeceğiniz boşlukta herhangi bir engel (taş, kaldırım çıkıntısı , çukur olmamasına dikkat etmek gerekiyor. Bir de yağmurlu bir havada dar yerlere park etmekten kaçının (zaten kullanma klavuzunda da belirtmişler) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Well noted Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Umit Kara
Sorunları şu şekilde sıralamam gerekirse
Sistem bazen çalışmıyor kontağı kapatıp tekrar açtıktan sonra eskisi gibi çalışmaya başlıyor
Diğer bir sorun park noktasını buluyor ileriye sürün diyor o şekilde kilitleniyor devam et edebildiğin yere kadar
Bazı durumlarda ise bariz olan park alanını bulamıyor park noktasını arıyorda kalıyor
bu gibi sorunlar yaşayanlar oldu mu hiç yada benzerlerini gören
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
5
4
3
Popular Days
Ara 24
11
May 20
10
Ock 12
5
Ock 13
4
Top Posters For This Question
Bora A. 6 posts
Yigit Celik 5 posts
Umit Kara 4 posts
Cevat Yıldız 3 posts
Popular Days
Ara 24 2011
11 posts
May 20 2012
10 posts
Ock 12 2012
5 posts
Ock 13 2012
4 posts
Popular Posts
Ahmet Meşe
Benım trend de hiçbir sorun yaşamıyorum elektronik olarak.
Yakup Ç. A.
Uygun yer bulamamıştır demekki..
Bora A.
Elektronik donanım sorunları çok var evet,çünkü çok yeni bir sistem Ford Focusta..Mercedes BMW oto elektroniğinde fersah fersah ilerdeler,çünkü çok önceden başlamışlar bu işe..Focus ise bebek daha,for
Bu soruda 40 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap