Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Nasıl yapmış abimiz, az önce çektim... Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 good job....nice idea... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Tekin Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Nasıl yapmış abimiz, az önce çektim... Sent from my iPhone 4s using Tapatalk vayy ben de beğendim güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Nasıl yapmış abimiz, az önce çektim... Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Jantlar haric guzel olmus. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 sadelik ve iri hatlar her zaman yakışır araba dediğimiz olguya düşünce güzel çok beğendim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 hoş olmuş gercekten keske bızım focuslarda mondeolar gibi stop lambaları ledli olsaydı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Ben yapılan işi takdir etmekle birlikte hiç ama hiç beğenmedim. Jantlar cerato kouplardan afırılmış. Tampon altının gövde rengine boyanması çok itici olmuş ve tavan kaplama sedana bence gitmiyor. Sadece spoilere çekilen ince filmi ve eksoz ucunu beğendim.. Daha orijinal bir jant , Zetec S kiti veya arkaya bir diffüzör eklentisi daha iyi olurdu. Pendikte de bir beyaz Hb tit dolanıyor. Onun da tavanı kaplı ve 17 (niye 18 değil acaba ?) ST jantları var o bundan iyi bence . Yakalarsam HDRsini alayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap