Engin P. Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2016 merhaba arkadaşlar 2011 model focus 3 style plus sedan aracmım var 15..20 gün önce akü bitiyor diye uyarı veriyordu 3.. 4 gün önde akü değiştirdim. her gün akü bitiyor düşük voltaj lütfen kitabçığa bakın diye uyarı veriyor bazen oluyor araçta tamamen elekktrik olmuyor uzaktan kumandan kapı falan açılmadı elektrikçiye götürdüm 2.3 kere değişik akü taktı yok aynı problem devam etti bu gün sabah yetkili servise bıraktım ... yeni aradılar her şey normal tüpü söktürüp getirin öle bi daha bakalım dediler daha önce böyle bi durum ile karşılaşan var mı? şimdiden cevaplar için teşekürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Kaçak akım var aracınızda kontrol edilmesi gerekiyor . Ayrıca Alternatöre de baktirmaniz faydanıza Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin P. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 23 dakika önce, Özer Aksu said: Kaçak akım var aracınızda kontrol edilmesi gerekiyor . Ayrıca Alternatöre de baktirmaniz faydanıza cevap için teşekkür ederim yetkili servis her şeyine baktı ..her şey normal dedi sanayide 3 .. 4 ayrı ayrı usta baktı kaçak için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 araca sonradan takılan eklenen elektrikli aksesuarlar var mı american park ses sistemi anfi bas vs. vs ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin P. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 16 dakika önce, Serkan Karakoca said: araca sonradan takılan eklenen elektrikli aksesuarlar var mı american park ses sistemi anfi bas vs. vs ... hayır..takılan bir şey yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Ya kacak, yada asiri tuketimi olan bir seyler var demek ki. Servisin hersey normal demesine karsin arizayi gosterince ne diyorlar. Ne cesit kivirma cumleleri kuruyorlar merak ediyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Torpido gözündeki ampulü falan kontrol edin sanki bi arkadaşınki devamlı yanık kalıyordu [emoji849] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Kaçak testi yaptırın serviste. Belki tespit ederler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin P. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 servisin dediği her şey normal makinaya takmışlar hata veren bir şey olmamış araçta tüp var tüpü tamamen söküp aracı öle getirindedi araç bir yıldan fazla bende ve tüplü 1 yıl boyunca bir şey olmadı şimdi tüpe bahane buluyorlar.. en son olmadı tüpü tamamen söktürüp öle gidecem yetkili servise Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Engin P.
merhaba arkadaşlar
2011 model focus 3 style plus sedan aracmım var
15..20 gün önce akü bitiyor diye uyarı veriyordu
3.. 4 gün önde akü değiştirdim.
her gün akü bitiyor
düşük voltaj lütfen kitabçığa bakın diye uyarı veriyor
bazen oluyor araçta tamamen elekktrik olmuyor uzaktan kumandan kapı falan açılmadı
elektrikçiye götürdüm 2.3 kere değişik akü taktı yok aynı problem devam etti
bu gün sabah yetkili servise bıraktım ... yeni aradılar her şey normal tüpü söktürüp getirin öle bi daha bakalım dediler
daha önce böyle bi durum ile karşılaşan var mı?
şimdiden cevaplar için teşekürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap