Mustafa Başıbüyük Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2016 (düzenlendi) 2009 model trend focusta radyoya bluetooth baglantisi yapamiyorum bi cikar yol gosterirmisiniz Haziran 15, 2016 Mustafa Başıbüyük tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 2000 mi 2009 mu? Parrot tarzı bir cihaz almanızı tavsiye ederim, sisteminize entegre isterseniz çok uğraşırsınız ve pahalı olur. Bakınız: Eski konular. Aracınızda BT yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 13 dakika önce, Mustafa Başıbüyük said: 2000 model trend focusta radyoya bluetooth baglantisi yapamiyorum bi cikar yol gosterirmisiniz araç modelini net olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım 2009 model ise şöyle bir konu açmıştım aşşağıdaki linki bir inceleyin isterseniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mustafa Başıbüyük
2009 model trend focusta radyoya bluetooth baglantisi yapamiyorum bi cikar yol gosterirmisiniz
Mustafa Başıbüyük tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap