Barş Topçu Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2016 Merhaba arkadaşlar 2008 model Focus aracıma tablet bağladım. Düşünenler için örnek bir video iyi seyirler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Evi arabaya tasimissiniz. Sürüş güvenliğini tehlikeye sokacak kadar göz alıyor . Bana soracak olursanız estetik değil ve kazaya davetiye çıkaracak cinsten . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barş Topçu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 aracı kullanan yoluna bakıyor dediğiniz gibi sürüş güvenliğini tehlikeye atmamak gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 tablet değil 37 ekran tv olmuş bu bisikletleri beğendim Kiralıyor musunuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yavuz S. B. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Ben konsolda bu büyüklükte bir ışık kaynağı varken araba kullanamam şahsen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barş Topçu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 4 saat önce, H. Cenk said: tablet değil 37 ekran tv olmuş bu bisikletleri beğendim Kiralıyor musunuz yok bisikletler şahıslara özel 3 saat önce, Yavuz S. B. said: Ben konsolda bu büyüklükte bir ışık kaynağı varken araba kullanamam şahsen. 6 aydır kullanıyorum bir problem olmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Teknik ve Faydalı Bilgiler > Otomobiller Hakkında > Elektronik Sistemleri kategorisinden Mk2- Modifiye > Focus II > Ford Garajı > Mk2- Ses & Görüntü Sistemleri kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap