Gürkan Çakıroğlu Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2016 (düzenlendi) Bir iş için Haliç kıyısından geçerken eşimle kendimizi Rahmi Koç müzesinde bulduk Defalarca gitmemize rağmen hiç sıkılmadan gezdik, eğlendik Sizlerede göstermek için biraz fotoğraf çektim. Fırsat bulduğunuzda gidip görmeniz dileğiyle... İsetta'yı hemen tanıdınız değil mi Cooper S Haziran 15, 2016 Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 İzmirde de varmış ama yerini bilmiyorum. Neyse amca sen beni gezmeye götürürsün istanbul a geldiğimde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: İzmirde de varmış ama yerini bilmiyorum. Neyse amca sen beni gezmeye götürürsün istanbul a geldiğimde. Atla gel, gezdireyim yeğenim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 3 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Atla gel, gezdireyim yeğenim Ama baştan diyim bak pideciye gelmem ona göre. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 7 dakika önce, Doğan Kurban said: İzmirde de varmış ama yerini bilmiyorum. Neyse amca sen beni gezmeye götürürsün istanbul a geldiğimde. Bundan mı bahsediyorsun? http://www.yeniasir.com.tr/multimedya/galeri/otomobil/izmirli-is-adamlari-ozgorkey-kardeslerden-klasik-otomobil-muzesi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 2002 yılında Türkiye'ye getirilen ilk Segway aracını da müzede kullanmıştım... Yoo sakın düştüğümü aklınızdan bile geçirmeyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Oo süper bende bi ara müze de buluşalım mı diyecektim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 7 dakika önce, Yakup Çağatay said: Oo süper bende bi ara müze de buluşalım mı diyecektim Gel seni de götüreyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Oo süper bende bi ara müze de buluşalım mı diyecektim [emoji4] Mangal yakılıyomu bahçesinde? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Mangal yasak Ama çok güzel bir restoran var... Yemekler Yakup'tan. Bir saat önce, Doğan Kurban said: Mangal yakılıyomu bahçesinde? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Yemek mi varmış? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 2 dakika önce, Hakan Saraylı said: Yemek mi varmış? Hahahaha... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 11 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Mangal yasak Ama çok güzel bir restoran var... Yemekler Yakup'tan. Olur ama yemek seçmeyeceksin ne varsa o. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 2 saat önce, Doğan Kurban said: İzmirde de varmış ama yerini bilmiyorum. Neyse amca sen beni gezmeye götürürsün istanbul a geldiğimde. http://www.keymuseum.com/index-EN.html Gezdim, tavsiye ederim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 7 dakika önce, Yakup Çağatay said: Olur ama yemek seçmeyeceksin ne varsa o. Halat by Divan bahsettiğimiz, seçme yok ne varsa onu yiyeceğiz, deal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap