Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Yakup; İzmire geldiğinde benim arabanın milyon tane denemesini yaparken bunu da deneyelim tamam mı. Yazarız sonra buradan arabalarla marabalar farkını 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Abi hakikaten ben de ciddiyim, pazar günü araçtayken aklıma geldi dikiz aynasının göbek attığını görünce bir bakayım dedim, bariz bir şekilde ön cam titriyor bass vuruşlarında. Dedim ya ben de style için konuşuyorum.. sizinki araba bizimki maraba çünkü Yahu senin vitesin yeter Yakup; İzmire geldiğinde benim arabanın milyon tane denemesini yaparken bunu da deneyelim tamam mı. Yazarız sonra buradan arabalarla marabalar farkını Tamam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Yahu senin vitesin yeter :naughty: ehehe, mehehe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Vites titriyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Vites titriyor Aman allahım, renö gibi gaza basınca vites geriye mi kayıyor gazdan çekince de ileri 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Aman allahım, renö gibi gaza basınca vites geriye mi kayıyor gazdan çekince de ileri Anaaaa evet ya; ayyy tüylerim diken diken oldu bak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Aman allahım, renö gibi gaza basınca vites geriye mi kayıyor gazdan çekince de ileri Anaaaa evet ya; ayyy tüylerim diken diken oldu bak o nasıl bişi yaa? hangi rönolarda oluyordu bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Spring-broadway-flash ....ne kaldı geriye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Clio Laguna Megane hepsinde var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Hiç Reno kültürü yok, nerede büyüdünüz siz yav Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Spring-broadway-flash ....ne kaldı geriye valla 93 model broadway'imiz vardı ama hiç böyle bir olay hatırlamıyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Hiç Reno kültürü yok, nerede büyüdünüz siz yav valla 93 model broadway'imiz vardı ama hiç böyle bir olay hatırlamıyorum... Nasıl ya; hiç görmediniz mi bir renonun gaza basınca vitesinin geri doğru gazı bırakınca ileri doğru hareket ettiğini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Nasıl ya; hiç görmediniz mi bir renonun gaza basınca vitesinin geri doğru gazı bırakınca ileri doğru hareket ettiğini. abi belki görmüşümdür de o sıralar küçük olduğum için dikkatimi çekmemiş olabilir, ne bileyim.. arabalara çok ilgim yoktu o zamanlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Alperen araba başlıklarına yazmasın Staja alalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Style ları bilemicem titanium için konuşuyorum malumunuz Bu ne style düşmanlığı arkadaş gel ben sana göstereyim style ları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap