ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 (düzenlendi) Dedim ya ben de style için konuşuyorum.. sizinki araba bizimki maraba çünkü Biz style sahipleri ayrı bir forum açalım kendimize bu nedir ya hep bi dışlanma Yanımızada trend ve x leride alalım.Titanium ve üstünüde düşman ilan edip savaş açalım :) sabaha kadar total war oynadım çok mu belli oluyor ne Temmuz 25, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Alperen araba başlıklarına yazmasın Staja alalım. yazmıyorum zaten paso geyik yapıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Biz style sahipleri ayrı bir forum açalım kendimize bu nedir ya hep bi dışlanma Yanımızada trend ve x leride alalım.Titanium ve üstünüde düşman ilan edip savaş açalım :) sabaha kadar total war oynadım çok mu belli oluyor ne focusstyleclubtr.com :kıhkıh: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Biz style sahipleri ayrı bir forum açalım kendimize bu nedir ya hep bi dışlanma Yanımızada trend ve x leride alalım.Titanium ve üstünüde düşman ilan edip savaş açalım :) sabaha kadar total war oynadım çok mu belli oluyor ne Bu sabah mazot göstergesi ort. tüketim menzil falan fotoları çektim moralini bozmamak için koymadım foruma, bozma kafamı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 (düzenlendi) Afiş yaptırır Taksime çıkarsınız "Ezik değiliz biz" "Yaşasın Style Kardeşliği" Tabi İzmir ve Ankara'da nasıl Taksime çıkacaksınız soru işareti Temmuz 25, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Bu sabah mazot göstergesi ort. tüketim menzil falan fotoları çektim moralini bozmamak için koymadım foruma, bozma kafamı Bende sana benim eco şampiyon seçildiğim resmimi yollarım sorun değil Varmı şampiyonluğun şampiyonluğunu al öyle gel koç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Bende sana benim eco şampiyon seçildiğim resmimi yollarım sorun değil Varmı şampiyonluğun şampiyonluğunu al öyle gel koç Senin araba kafayı yemiş seni o ortalama ile şampiyon ilan etmiş Akşam gümüldüre gidicem; gel sende tokat'a istersen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Tabi İzmir ve Ankara'da nasıl Taksime çıkacaksınız soru işareti Taksimede çıkarız kızılayada Yaşasın style ve trend birleşmiş kullanıcılar topluğu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Senin araba kafayı yemiş seni o ortalama ile şampiyon ilan etmiş Akşam gümüldüre gidicem; gel sende tokat'a istersen Hadi hodri meydan koy bakalım çiçeklerin resmini kimin yaprakları daha tamam.Ortalamam 6.7 bence oldukça ideal bir ortalama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Hadi hodri meydan koy bakalım çiçeklerin resmini kimin yaprakları daha tamam.Ortalamam 6.7 bence oldukça ideal bir ortalama 6.7 mi o ne ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 6.7 mi o ne ya O değeri düşürücem diye arabamı yormam.Ben konuşmuyorum foto konuşsun al sana biraz çicek göstereyim.Hiç kasmadan normal kullanımda aldığım sonuçtur bu. Sende yollada görelim Buda şampiyonluğum varmı sende ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 6,7 de bile eco şampiyon yapan sisteme güvenilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 (düzenlendi) 6,7 de bile eco şampiyon yapan sisteme güvenilir mi? Eco şampiyon olmadaki tek kriter yakıt tüketimi değil yalnız.Öngörü vites değiştirme değerlerinide gözlüyor sistem. Aslında benim anladığım eco şampiyon değil en düzgün kullanım şekline eco şampiyon diyor sistem.Uygun vites bulma ve doğru zamanda vites değiştirme gibi kriterleri de hesaba katıyor.Ben devamlı 2000 ve 2500 devirleri arasında vites değiştiriyorum aracı yormamak adına sistemde bunun en uygun kullanım olduğuna kanaat getiriyor tahminim. Bu arada merak ettim sizdeki yakıt tüketim ortalamaları kaç değerinde Temmuz 25, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Buyur canım; bunu sen istedin. Bu sabah evden çıkarken. Arabada ne kadar mazot olduğuna ve menzile de bakıver bir zahmet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 (düzenlendi) Buyur canım; bunu sen istedin. Bu sabah evden çıkarken. Arabada ne kadar mazot olduğuna ve menzile de bakıver bir zahmet. Senin gösterge değiştiği için ayarları sapıtmış.Ciddi söylüyorum bak.Ama gümüldüre 50 km sabit hızla gittiysen orasını bilmem ki zaten hız ortalaman buna yakın bir şey anlatıyor bize seni çakal.Sıfırlamış ayarlamış 60 sabite takmış 6.vitese bize artistlik yapıyon yermiyiz len biz.Tabiki o tarz bir kullanımda o kadar menzil göstericek.sonuçta son 10 dakikalık kullanım verilerine göre menzil hesabı yapıyor alet. Sen fabrika verilerinden bile iyiysen boşuna buralarda harcanıyon hemen ford a başvur seni işe alsınlar yakıt tüketim testlerinide sana yaptırsınlar Fabrika verilerinde şehir içi 5.7 diyordu yanlış hatırlamıyorsam vaybe adamlar yanlış hesaplamış görüyonmu toprağım hemen bunu bildir düzeltsinler Temmuz 25, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap