Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Kullanım Tüyoları..

Mustafa Anil

Önerilen Mesajlar

Yok Ferhat zaten vites artırma uyarısını takip ettiğinden sorun yok yani....yonca tamamdır...üçüde....

Aslında vites değiştirme ikazını ancak dalıp vites değiştirmeyi geciktirirsem farkediyom iyi oluyor.Ama çoğu zaman ben vitesi değiştimek için elimi attığım anda vites değiştirme ikazını görüyorum.Yani sanki araba bana uyuyor :)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet sanki zamanla sürücünün karakterisliğini yansıtıyor...eş zamanlı hareket ediyor gibi oluyor.....

Aynen öyle ben bu sistemi gerçekten çok beğendim dedim ya bazen arada dalıyorum hemen gösterge hatırlatıyor iyi oluyor :)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bakayım akşam.

Sende Whatsapp var mı telde?

yok yok :) Birde öyle bir parça vardı whats up diye :)

Bu arada akşam 7 den önce geçersen uğra hem müzikleri senin telefona atalım hemde şu senin arabayı alayımda araba bi kendine gelsin. :) Şaka şaka almam arabanı benim araba kıskanır sonra beni :) Şu ekranını bi kurcalıyım ben

ferhat tezcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

6 da çıkıcam nasipse; ama senin oralar karışık ya; uğramaya çalışırım yine de.

Kursana olum whatsapp'ı.

Uğra bak atalım müzikleri aç bluetooh u zaten yüksek ses dinlemiyorsun.Hafiften tıngırdatırsın uzun yolda iyi olur zaten gümüldür rampalara dayanınca radyolarda kayboluyor.

Şu whatsapp yi indirivereyim ben bi dur

ferhat tezcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Uğra bak atalım müzikleri aç bluetooh u zaten yüksek ses dinlemiyorsun.Hafiften tıngırdatırsın uzun yolda iyi olur zaten gümüldür rampalara dayanınca radyolarda kayboluyor.

Şu whatsapp yi indirivereyim ben bi dur

Power fm ile hiç kesintisiz gidiyorum gümüldüre kadar.

Tamam uğramaya çalışıcam.

Arabada yanlızken yüksek sesle dinlerim genelde müziği.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

O balyozu kazayla kafasına da vurmadılarki tez yoldan kurtulsaydık iş kansere kalmadan..Neyse 2 sene zaten kalan ahir ömrü,bundan sonra 2 sene...Geçer herhalde ,10 yıl geçti,bu da geçer... :))

ne zamandan beri ömür biçiyorsun, kına lazımsa gönderelim. Hint kınası hemde hiç çıkmayanından. Bol bol sürersin

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.