ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Yok Ferhat zaten vites artırma uyarısını takip ettiğinden sorun yok yani....yonca tamamdır...üçüde.... Aslında vites değiştirme ikazını ancak dalıp vites değiştirmeyi geciktirirsem farkediyom iyi oluyor.Ama çoğu zaman ben vitesi değiştimek için elimi attığım anda vites değiştirme ikazını görüyorum.Yani sanki araba bana uyuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Evet sanki zamanla sürücünün karakterisliğini yansıtıyor...eş zamanlı hareket ediyor gibi oluyor..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Evet sanki zamanla sürücünün karakterisliğini yansıtıyor...eş zamanlı hareket ediyor gibi oluyor..... Aynen öyle ben bu sistemi gerçekten çok beğendim dedim ya bazen arada dalıyorum hemen gösterge hatırlatıyor iyi oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Yokmu sendeki sistemde.eco modu açsanya ekranda hani varya üç etken vites değiştirme öngörü hız Bakayım akşam. Sende Whatsapp var mı telde? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Bakayım akşam. Sende Whatsapp var mı telde? Bence kesinlikle vardır.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 (düzenlendi) Bakayım akşam. Sende Whatsapp var mı telde? yok yok Birde öyle bir parça vardı whats up diye Bu arada akşam 7 den önce geçersen uğra hem müzikleri senin telefona atalım hemde şu senin arabayı alayımda araba bi kendine gelsin. Şaka şaka almam arabanı benim araba kıskanır sonra beni Şu ekranını bi kurcalıyım ben Temmuz 25, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 6 da çıkıcam nasipse; ama senin oralar karışık ya; uğramaya çalışırım yine de. Kursana olum whatsapp'ı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 (düzenlendi) 6 da çıkıcam nasipse; ama senin oralar karışık ya; uğramaya çalışırım yine de. Kursana olum whatsapp'ı. Uğra bak atalım müzikleri aç bluetooh u zaten yüksek ses dinlemiyorsun.Hafiften tıngırdatırsın uzun yolda iyi olur zaten gümüldür rampalara dayanınca radyolarda kayboluyor. Şu whatsapp yi indirivereyim ben bi dur Temmuz 25, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Uğra bak atalım müzikleri aç bluetooh u zaten yüksek ses dinlemiyorsun.Hafiften tıngırdatırsın uzun yolda iyi olur zaten gümüldür rampalara dayanınca radyolarda kayboluyor. Şu whatsapp yi indirivereyim ben bi dur Power fm ile hiç kesintisiz gidiyorum gümüldüre kadar. Tamam uğramaya çalışıcam. Arabada yanlızken yüksek sesle dinlerim genelde müziği. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 O balyozu kazayla kafasına da vurmadılarki tez yoldan kurtulsaydık iş kansere kalmadan..Neyse 2 sene zaten kalan ahir ömrü,bundan sonra 2 sene...Geçer herhalde ,10 yıl geçti,bu da geçer... ) ne zamandan beri ömür biçiyorsun, kına lazımsa gönderelim. Hint kınası hemde hiç çıkmayanından. Bol bol sürersin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Power fm ile hiç kesintisiz gidiyorum gümüldüre kadar. Tamam uğramaya çalışıcam. Arabada yanlızken yüksek sesle dinlerim genelde müziği. Yükledim whatapp yide seni göremiyom telefon defterimde olmana rağmen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Yükledim whatapp yide seni göremiyom telefon defterimde olmana rağmen nete bağlı olduğuna eminmisin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 nete bağlı olduğuna eminmisin? yapma baran tabikide Hatta az önce msj attım sana whatsapp ile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 yapma baran tabikide Hatta az önce msj attım sana whatsapp ile Nasıl attın olum? hani göremiyordun beni? Ben göremiyorum sende whatsapp şuanda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Nasıl attın olum? hani göremiyordun beni? Ben göremiyorum sende whatsapp şuanda. evet var ve açık hatta benim kuzendede varmış msj laşıyoz şu an Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap