Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Ferhatcim buyur gumuldure geldim.ort.km. Ort. Yakit ve bir onceki foto ile fark alarak yaptigim yolu hesaplayabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 B İşimize yarayabilecek bazı detaylar Bu bende yok ama olsun 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Bozuk para isi guzelmis de kartlik bende yok maalesef yerine otomatik park tuslari var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 (düzenlendi) Bozuk para isi guzelmis de kartlik bende yok maalesef yerine otomatik park tuslari var Orda kartlıkmı varmış ahanda yeni farkettim İyide oraya kart koymak biraz sakat değilmi kırarlar camı alırlar o kartları bişey zannedip Temmuz 28, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 (düzenlendi) Ferhatcim buyur gumuldure geldim.ort.km. Ort. Yakit ve bir onceki foto ile fark alarak yaptigim yolu hesaplayabilirsin. Ya arabada bir gariplik var yada sende nasıl kullanıyon sen aracı anlamadım.Diyonya kasmadan böyle yakıyo e sen kassan fabrika değerlerini bile geçecen.Harcanma burda git ford fabrikasına hemen seni işe alsınlar Bence sen 2 de bir sıfırlıyon bilgisayarı gibi geliyor bana kıllığına.Yoksa gümüldüre hızlı gidicende değerlerin bu olacak yaw güldürme beni.Yada senin hız anlayışın 60 70 km falan :) Temmuz 28, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 o ilk fotodaki zımbırtılar ne diye soracaktım bende foto çekebilsem ben bozuk paraları küllüğe dolduruyorum..rahat 30-40 tl çıkar içinden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Ya arabada bir gariplik var yada sende nasıl kullanıyon sen aracı anlamadım.Diyonya kasmadan böyle yakıyo e sen kassan fabrika değerlerini bile geçecen.Harcanma burda git ford fabrikasına hemen seni işe alsınlar Bence sen 2 de bir sıfırlıyon bilgisayarı gibi geliyor bana kıllığına.Yoksa gümüldüre hızlı gidicende değerlerin bu olacak yaw güldürme beni.Yada senin hız anlayışın 60 70 km falan :) Tekrar söylüyorum; ben gösterge panelini değiştirdiğimden beri sıfırlamadım verileri. Ort. hız'dan daha seri kullandığımı anlayabilirsin. Bu da dün araca 100 tl lik mazot aldıktan sonra; aldığımda kalan menzil 20km. gösteriyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Tekrar söylüyorum; ben gösterge panelini değiştirdiğimden beri sıfırlamadım verileri. Yine söylüyorum bana istediğini anlat olucak şey değil bu dediğin hem hızlı kullanıcan hemde 4.9 olucak verilerin. Ancak şu şekilde olur hergün işe giderkende gelirkende çok az şehir içi yol yapıcan.Yolun çoğunluğunu hep durkalk yapmadığın ve trafik ışıklarının olmadığı boş ve müsait yollarda gidecen devamlı 6. viteste sabit hızlarda gidicen. Onun haricinde bu değer imkansız.Yada senin gösterge km değil mil olrtalaması çıkarıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Ya o far ayarı altındaki cebi geçenlerde rastgele farkettim biliyor musunuz? anaaam dedim bu da neymiş? ehehehe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yine söylüyorum bana istediğini anlat olucak şey değil bu dediğin hem hızlı kullanıcan hemde 4.9 olucak verilerin. Ancak şu şekilde olur hergün işe giderkende gelirkende çok az şehir içi yol yapıcan.Yolun çoğunluğunu hep durkalk yapmadığın ve trafik ışıklarının olmadığı boş ve müsait yollarda gidecen devamlı 6. viteste sabit hızlarda gidicen. Onun haricinde bu değer imkansız.Yada senin gösterge km değil mil olrtalaması çıkarıyor. Ben birçok kez bu forumda kullanım tarzımı anlattım; tekrar anlatayım. Aracımı kullanırken ne öldürürüm ne de deli gibi bağırtırım; uygun mümküm olan en yükse viteste gitmeye çalışırım ancak bir gözümde devirde olur o vitesin kaldıramayacağı devire indiği anda vitesi küçültürüm. Ani hızlanmalar kesinlikle yapmam pek sevmemde; ayrıca yokuş aşağı yada lambaya doğru gaza basmadığım gibi yavaşlamayı da vites düşürerek yaparım. Genel anlamda böyle; güzergahımda otoyol var ancak mavişehir karşıyaka arası adım başı lambalarda dur kalkta var; akşamları otogarı geçene kadar 15-20 dakika neredeyse hiç yürümeden adım adım geçilen kısımlarda var. Dediğim gibi bu gerçek anlamda karma tüketim ki bu aracın karma tüketim rakamı 4,5litre/100 km. yani ben fabrika verilerinin üstündeyim (olması gerektiği gibi) F3 şanzımanı ve motoru F2 den daha fazla ekonomi odaklı bu da bir gerçek. Bu arada ben o çiçekleri buldum; akşam onlarında çekeyim resimlerini. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yine söylüyorum bana istediğini anlat olucak şey değil bu dediğin hem hızlı kullanıcan hemde 4.9 olucak verilerin. Ancak şu şekilde olur hergün işe giderkende gelirkende çok az şehir içi yol yapıcan.Yolun çoğunluğunu hep durkalk yapmadığın ve trafik ışıklarının olmadığı boş ve müsait yollarda gidecen devamlı 6. viteste sabit hızlarda gidicen. Onun haricinde bu değer imkansız.Yada senin gösterge km değil mil olrtalaması çıkarıyor. Yeni düşük vitesd silkeletmeyen yazılımla arabanın çekişten biraz düştüğü ama daha az yaktığından bahsediliyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Ya o far ayarı altındaki cebi geçenlerde rastgele farkettim biliyor musunuz? anaaam dedim bu da neymiş? ehehehe Artık daha mı çok seviyorsun style'ı pardon powershift'i amaann işte focus'u Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yeni düşük vitesd silkeletmeyen yazılımla arabanın çekişten biraz düştüğü ama daha az yaktığından bahsediliyor... O zaman silkelemeye devam çekişten düşmesinde.Zaten biraz daha alışınca silkelemeyi engelliyebiliyoruz en azından ben engelliyebiliyom debriyaj ve gaz verme ayarı ile 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Artık daha mı çok seviyorsun style'ı pardon powershift'i amaann işte focus'u inanır mısın hiçbir değişiklik olmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 inanır mısın hiçbir değişiklik olmadı Duygu karmaşası içindesin belli belli sana özel bir kare eklemiştim ''günün karesi''nde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap