Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Yav erinmeyen biri bi zahmet denesin, benim de içimde kalacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Yav erinmeyen biri bi zahmet denesin, benim de içimde kalacak e denedik yok dedik ) action arayan varsa giden arabadan atlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayyar Arslan Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Bunu ilk kez duydum ben. Gerçekten çok kullanışlı bir özelliğe benziyor. Ayriyeten kumandada açma ve kapama tuşuna basılı tutunca camların açılıp kapandığını biliyorsunuzdur sanırım. Bu özellik trend X lerde yok sanırım çünkü forumda yazan bütün şeyleri yapmama rağmen kumandadan camları kontrol edemedim.Servise danışıcam son olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 titanium x powershift de aynaları nasıl kapatabilirim çok incelemedim ama kapatamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 titanium x powershift de aynaları nasıl kapatabilirim çok incelemedim ama kapatamadım Ayna ayar düğmelerinin hemen üzerinde küçük bir düğme yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Ayna ayar düğmelerinin hemen üzerinde küçük bir düğme yok mu? bi tane dügme var ama mesela sağa çekip sağ aynayı düzeltebiliyorum sola çekip sol aynayı düğmeyle ugrastım biraz ama kapatamadım yapamadım belkide.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Yok o sağa sola yatan düğme değil, hemen üzerinde üzerine çökülen düğme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 titanium x powershift de aynaları nasıl kapatabilirim çok incelemedim ama kapatamadım powershiftte ayna kapanmıyor diye biliyorum. zaten kumandadan aracı kitleyince kapanmıyorsa yoktur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Doğrudur, manuellerde varmış. Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli, katlanabilir yan aynalar (manuel araçlarda) Titanium serisinde Smart Paket içerisinde sunulmaktadır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 powershiftte ayna kapanmıyor diye biliyorum. zaten kumandadan aracı kitleyince kapanmıyorsa yoktur. Bir dakika anlamadım ben Ozan, Powershiftle aynanın ne alaksı var. Bu arabanın paketi var opsionu var vs. Tit-X. Ne alaka? Doğrudur, manuellerde varmış. Vitesle Aynanın alakasını anlayabilen var mı yahu? Şaşırdım kaldım ben duruma. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Otomatiği ekleyince nereden kırpsak, nereden çalsak demişler, gözle görünmeyen yerlerden kısmışlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Ford ve Otosan kafa kafaya verip donanım paketleri hazırlamaya karar verirlerse ortaya çıkan şeyleri sıradan fanilerin kavraması kolay olmaz.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Bir dakika anlamadım ben Ozan, Powershiftle aynanın ne alaksı var. Bu arabanın paketi var opsionu var vs. Tit-X. Ne alaka? Vitesle Aynanın alakasını anlayabilen var mı yahu? Şaşırdım kaldım ben duruma. otosana sormak lazım. katlanır ayna, zamanına göre Otomatik Park Paketi, Plus Paket veya Smart Paketle geliyor ve bu paketler PS araca eklenemiyor. Özel durum olarak sadece sony eklenebiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 otomatik parkta yok mesela bizim focus ta ama manuellerde tekno paketle sunuluyor sanırım ön cam buz çözücü var yani hiçbişekilde kapanmıycak benim aynam bari şahinlerdeki gibi elimizle kendimiz kapatabilsek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Elle kapanır yav iyice bi ittiriver Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap