Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 focusun cam mekanizmasında eliniz cam arasında sıkışmaz cam tekrar aşağıya iner Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Sunroof ta da böylemidir acaba, hani camlar sıkıştırmıyor ya. Geçen bizim yeğen kafasını çıkarmış, aklıma geldi de, Allah korusun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Evet söylendiği gibi kapıyı açtığınız da son buluyor...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 walla ben tam camı kapatırken kontağı da kapatmış bulundum birkaç kez, hiç de öyle 10-15 sn filan devam etmiyor.. tak diye kesiliyor camların kapanması.. acaba kapama tuşuna birkez daha mı basmak gerekiyor ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Sunroof ta da böylemidir acaba, hani camlar sıkıştırmıyor ya. Geçen bizim yeğen kafasını çıkarmış, aklıma geldi de, Allah korusun. Dene 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Özellikle yazın çok işe yarayan bir özellikte ben söyliyeyim bilmeyenler için. Kumandadan aracı açma tuşuna basılı tutun camlar açılsın ve aynen kapamaya basılı tutun cam lar kapansın Önceki aracımda bu özellik olduğu halde bilmediğim için 1 sene kullanmamıştım bu özelliği Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 god=ölümsüz bune gamecheats gibi..üç kere focus diye bağırın kapılar otomatik kapanıyormuş... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 en büyük tüyo benden, bütün arabalarda işe yarıyor denenmiştir, garantili.. direksiyonu sağa çevirince sağa gidiyor, sola çevirince sola gidiyor... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 en büyük tüyo benden, bütün arabalarda işe yarıyor denenmiştir, garantili.. direksiyonu sağa çevirince sağa gidiyor, sola çevirince sola gidiyor... Geri geri farkeder yalnız. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Geri geri farkeder yalnız. yoo yine aynı.. aracın hareket ettiği yönün baktığı kısmı direksiyonu çevirdiğin tarafa gidiyor... denendi, garantili Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 yoo yine aynı.. aracın hareket ettiği yönün baktığı kısmı direksiyonu çevirdiğin tarafa gidiyor... denendi, garantili Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 çok mu deneysel bir anlatım oldu? meali: geri de gitsen ileri de gitsen direksiyonu çevirdiğin tarafa gidiyor araç... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 otomatik park açık kalmış manuel park ederken park sensörleri çalışmıyor. geçenlerde böyle bir durumda geri geri giderken hiç uyarı gelmedi araç pat diye durdu. vurdum mu diye baktım hiç bir iz yoktu. acaba diyorum citysafe modu geri geri giderken de mi çalışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 otomatik park açık kalmış manuel park ederken park sensörleri çalışmıyor. geçenlerde böyle bir durumda geri geri giderken hiç uyarı gelmedi araç pat diye durdu. vurdum mu diye baktım hiç bir iz yoktu. acaba diyorum citysafe modu geri geri giderken de mi çalışıyor. Sizin arka camda sensör varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 otomatik park açık kalmış manuel park ederken park sensörleri çalışmıyor. geçenlerde böyle bir durumda geri geri giderken hiç uyarı gelmedi araç pat diye durdu. vurdum mu diye baktım hiç bir iz yoktu. acaba diyorum citysafe modu geri geri giderken de mi çalışıyor. güzel soru Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap