Misafir Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2016 Arkadaşlar Merhaba bu katalatik konvertör belası ile ugraşırken bujileri yenilemeye kara verdim . Standart fabrikasyon bujiler yerine aracıma uygun ''NKG ILZTR6A8G Laser Irıdyum Buji'' almaya karar verdim. Standart bujilere göre yanma verimi daha iyi gerçekleşiyormuş sizlerin düşüncelerini ögrenmek istedim. NGK Laser Irıdyum Buji 29,11 TL (KDV Dahil) ×1 Adet FoMoCo Orjinal Buji * 23,24 TL (KDV Dahil)×1 Adet Denso ITV20 Buji TR'de yok. * BM5G 12405 CA 1.6 EcoBoost buji parça numarasi fiyatlar günceldir. Standart buji mi , NGK, Denso lazer iridium buji mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Fomoco bujinin 4 tanesi 39,24 tl dir sanırım ama NGK bujinin tane fiyatı 29,11 tl dir. Doğru mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 18 dakika önce, Mustafa Karaca said: Fomoco bujinin 4 tanesi 39,24 tl dir sanırım ama NGK bujinin tane fiyatı 29,11 tl dir. Doğru mu Orjinal Buji fiyatlarını duzelttim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 +- leri nelerdir? Faydalari nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Arkadaşlar Merhaba bu katalatik konvertör belası ile ugraşırken bujileri yenilemeye kara verdim . Standart fabrikasyon bujiler yerine aracıma uygun ''NKG ILZTR6A8G Laser Irıdyum Buji'' almaya karar verdim. Standart bujilere göre yanma verimi daha iyi gerçekleşiyormuş sizlerin düşüncelerini ögrenmek istedim. NGK Laser Irıdyum Buji 29,11 TL (KDV Dahil) ×1 Adet FoMoCo Orjinal Buji 39,24 TL (KDV Dahil)×4 Adet (Adet Fiyatı 9.81 TL) Standart buji mi , NGK lazer iridium buji mi? Ecoboostun bujiler farklı abi adet fiyatı o civarda yanlışın var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Güncelledim . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 forumda biyerlerde konuşulmuştu buji, başlık mı yoksa başka bi başlık altında mı hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 20 dakika önce, Teoman Saraç said: +- leri nelerdir? Faydalari nedir? Daha az yakıt, daha çok performans ,daha az karbon birikimi, daha az atık Bkn NGK yalancısıyım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Bende bir ara denso itv22 alıcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Bir saat önce, Servet Özkan said: Bende bir ara denso itv22 alıcam Neden NGK değilde denso diye sorayım ? Ayrica bizim araçlar için ITV20 önerilmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 11 saat önce, Özer Aksu said: Daha az yakıt, daha çok performans ,daha az karbon birikimi, daha az atık Tabii tabii, yakıtta 0,05L/100km tasarruf, performansta artı 0,2 PS, karbon salınımında 0,1 g düşüş. Rakamlar temsilidir "ama anladın sen onu" Ha zararı var mı? Tabii yok, fiyat yakın olduktan sonra. Hatta bakmışsın güçlü "psikotuning" etkisi olmuş. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Tabii tabii, yakıtta 0,05L/100km tasarruf, performansta artı 0,2 PS, karbon salınımında 0,1 g düşüş. Rakamlar temsilidir "ama anladın sen onu" Ha zararı var mı? Tabii yok, fiyat yakın olduktan sonra. Hatta bakmışsın güçlü "psikotuning" etkisi olmuş. Arabanın avansı yakıttan dolayı veya yazılımdan dolayı ihtiyaç duyduğu durumlarda etkisi azzz bi daha fazla 9 saat önce, Özer Aksu said: Neden NGK değilde denso diye sorayım ? Ayrica bizim araçlar için ITV20 önerilmiş. He ya itv20 olacak, yanlis kalmis kodu aklimda. NGK ile Denso benzer urunler. Sonuclar pek benzer. Ikiside olur yani. Aaa yok itv22 lazim bana, bi derece daha soguk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Para harcayacaksanız bujiden çok ateşleme kablolarına odaklanın derim ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Para harcayacaksanız bujiden çok ateşleme kablolarına odaklanın derim ... Atesleme kablolarından ziyade bobin mi desek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 30 dakika önce, Özer Aksu said: Atesleme kablolarından ziyade bobin mi desek ...as u wish. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap