Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2016 Büyüklerime sakin,temiz vs diye tavsiye etmişler. Denize çok yakın olmak şartıyla tavsiyeniz var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Bu sene buradayız kısmetse. 23temmuz-07ağustos arası https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-gunluk-kiralik-aciklamayi-okuyunuz-lutfen-orende-denize-sifir-3-plus1-lux-klimali-224885971/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Ayvalık ve Bodrum'da yazlıklar var gidilecek. Az iş çok dinlenme tadında bir şey isteniyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Tavsiye değil ama bu sayfdaki ilk iki pansiyon çekici geldi. http://www.booking.com/searchresults.tr.html?aid=390351;label=metakayak-linkdsk-coretr-hotel-569135_xqdz-31c8270621e56950248b3758d5935486_los-01_bw-001_curr-TRY_nrm-01_gst-02_lang-tr_clkid-uvb3GI3H4aKaS5kawCyXPA;sid=2177bc79455ace0621b30a402e6faf07;dcid=1;checkin=2016-06-24;checkout=2016-06-25;dest_id=-744966;dest_type=city;highlighted_hotels=569135;hlrd=12;redirected=1;source=hotel&utm_campaign=tr&utm_content=los-01_nrm-01_gst-02&utm_medium=dsk-core&utm_source=metakayak&utm_term=hotel-569135& Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Büyüklerime sakin,temiz vs diye tavsiye etmişler. Denize çok yakın olmak şartıyla tavsiyeniz var mıdır? Konak Tunca efe otel Yok boyle bir yer diyorum. [emoji3] [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 3 dakika önce, Volkan Ö. said: Konak Tunca efe otel Yok boyle bir yer diyorum. TÜKENDİ Çift Kişilik veya İki Yataklı Oda - Deniz Manzaralı TÜKENDİ Çift Kişilik Oda - Çatı Katı TÜKENDİ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 TÜKENDİ Çift Kişilik veya İki Yataklı Oda - Deniz Manzaralı TÜKENDİ Çift Kişilik Oda - Çatı Katı TÜKENDİ Telefonla ara Adımı ver Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 2 tane pansiyon buldum mail attım. Yarın döneler Onları beğendik duruma göre aramaya devam edeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Airbnb yi dene 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 9 dakika önce, Servet Özkan said: Airbnb yi dene Baktım, sistem güzel de ilk cevap şu oldu 'Yemeği biz mi yapacağız' Bu site gençlerle toplu gitmek için iyi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 10 saat önce, Yakup Çağatay said: Baktım, sistem güzel de ilk cevap şu oldu 'Yemeği biz mi yapacağız' Bu site gençlerle toplu gitmek için iyi olur Otelde kalmak istemedigim gunubirlik ziyaretlerimde kullaniyorum ben. Yurtdisi veya yurtici farketmiyor. Ben hep memnun kaldim. En son gecen haftasonu antalyada 1+0 ev kiraladim. On numara bes yildizdi. Airbnb den bakarken yorumlara dikkat et. Kilit bir soru varsa rezervasyonda sor ona gore kabul et rezervasyonu ev sahibine. Ona gore yapistir git. Kuruyemisciye adres sorar gibi bu tip yerleri bulamazsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 12 saat önce, Volkan Ö. said: Konak Tunca efe otel Konak Tuncel Efe Merkezde, sevimli, mükemmel servis, temiz, ancak bölge için azıcık pahalı. Ayrıca çok da kafa dinlenecek bir yerde değil. Ama yeme-içme-alışveriş mekanlarına düzayak ulaşım mümkün. Ben de tavsiye ederim. Datça'da Cumartesi Pazarı kaçırılmamalı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Şunlara yazdım ben, teyzem yürüme konusunda sıkıntılı o yüzden minimum merdiven,engel ve deniz mesafesi gerek. http://www.neredekal.com/arda-bungalows/ http://www.neredekal.com/gulbahar-pansiyon-bungalow-restaurant/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Datça Aktur kamp yerini tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2016 Bizde rotayı Datca'ya çeviriyoruz. Planımız plansızlık gidip soracağız fiyat oda imkan ne olursa ona gore apart bakalım gidiyoruz. Şartların olduğu bir site var mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap