Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Bence ST ye felan gerek yok. 5 kollu Focus jantı var gayet güzel bence alınacaksa o alınmalı.. Lansman aracini uzerindeki jantdan mi bahsediyorsun? Yildiz 5 kollu 18" ? Nerden bulunabilir o sahibindende yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Lansman aracini uzerindeki jantdan mi bahsediyorsun? Yildiz 5 kollu 18" ? Nerden bulunabilir o sahibindende yok Evet onlar 5 kollu 18''.. Bayilerde 2000 TL gibi bir fiyatı vardı diye hatırlıyorum. İstenirse getiriyorlar. + yay ile gayet güzel olur bence... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 İlandakiler 2.0 tdci trend makyajsız mondeolarda çıkan jantlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 aynen bende taktıracaktım onlar 205 focus 215 ti birde lastik için değiştiremem demiştim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 Renk gece grisi jantlarda 18" 5 kollu lansman jantları oldumu birde x paket ile tadından yenmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 Heycanlandım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 Bizde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap