Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 O rüzgar sesi. Zeibart ile alt yalıtım onerebilrim. Ucuz olmayabilir ama etkili Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 hiç uğraşmayın astra alın diyorsun yani. Bende cosmo dizel almak istedim ama izin vermediler bana Müslüman mahallesinde salyangoz satmak Astra alın demem belki ama kesin olan şu ki alırsanız da bunlarla uğraşmazsınız! Astra nın 1.3 dizel motoru ekonomist olsa da 95hp lik güç 109hp lik motordan sonra senin tahammül sınırlarını zorlar bence, 1.7 ve 2.0 ları da var ama dahil oldukları vergi dilimleri bize göre değil, zaten Türkiye de de yoklar sanırım. Aslında 2.0 160hp otm. vites seçeneği harika ama imkan yok işte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Anlaşıldı efenim Peki skoda octavia'nın kabin içi ses değerlerini bilen var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Focus tan azdır; bilmen gereken bence bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Her 10db sesin 2 kat arttığını gösterir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap