Misafir Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2016 arkadaşlar aracı alalı daha 1 ay oldu bodrumda gece vurup kaçma vakası(ramazan ramazan küfür etmiym burada)milas auto king deneyimi olan varmı acaba herkeze teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Sohbetleri kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Ayrıca ÜYELİĞİNİZİ tamamlamayı unutmayınız aksi hallerde hesabınız donacaktır. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zınar Turgut Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Öncelikle geçmiş olsun. Farın için yapılabilecek bişey yok. Kırmızı bir bantla kapatmanı tavsiye ederim orayı. Tampon içinde eğer kaskon var ise Auto King'de mini hasardan halledebilirsin. Milas Auto King'i kullanmadın ama Bodrum'daki RS Otomotiv'de mini hasar onarıyor. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 kasko varsa beyan ile mini onarımdan yaptırılır serviste galiba helvacıoğlu vardı bodrumda ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Servise bırak yapsınlar buralarda kasap çok bilgin olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2016 degerli yorumlarinız için tesekkurler.far 400 tl diyorlar kasko bozdurmakda istemiyorum rs otomativ i degerlendirecegim tesekkur ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2016 On 25 June 2016 at 01:34, Admin said: Ayrıca ÜYELİĞİNİZİ tamamlamayı unutmayınız aksi hallerde hesabınız donacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Hızır YÜKSEL Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 auto king genel olarak gecersiz bir firma.aracimi bir kere biraktim birakmaz olaydim.Hatay subesi auto king tam bir rezalet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 evet bende diger araclarimda bu sorunu yasadigim icin genel olarak autoking deneyimlerinizi ögrenmek istedim ama klasik auto king galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Autoking bilgisiz deneyimsiz işten anlamayan tamamen amoterce is yapan bir kurum. Önünden dahi geçmem . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 bugun itibari ile bodrum helvacıoğluna bıraktım onarım sonrası fotoğraf paylaşımı yapacağım herkese tesekkurler degerli yorumlariniz icin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 bu hasar basit şekilde çözülür belki ufak tefek çizik izi kalabilir ama boyanın üstündeki siyahlaşmış kısım komple geçer.. auto kingle uğraşmayın serviste çözüm sağlanır.. stop pahalıysa internetteki çıkmalardan yarı fiyatına alınabilir.. geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Auto king Eskişehir kapandı, bu işçilik (ucuz ve deneyimsiz işçi çalıştırma dolayısıyla kalitesiz işçilik ve para hırsı) sonlarını getirmişe benziyor, darısı diğer illere... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Bir saat önce, Emre Gül said: bu hasar basit şekilde çözülür belki ufak tefek çizik izi kalabilir ama boyanın üstündeki siyahlaşmış kısım komple geçer.. auto kingle uğraşmayın serviste çözüm sağlanır.. stop pahalıysa internetteki çıkmalardan yarı fiyatına alınabilir.. geçmiş olsun siyh kısımları bezle bastirarark silince gecti zaten 6 7 parca boya kalkması var dediginiz cikma yda yan sanayi stop lambalarıda 200 250 tl zaten ben 400 tl ye biraktim bugun bayiye aksama yetisir insallah i miss my car? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap