Yusuf Sarı Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2016 Ağustos'un ilk haftası bu rotayı eşim ve 3 yaşındaki oğlumla yapmayı planliyorum.Kendimce o bölgelerdeki gezilecek yerleri belirledim.Daha önceki tatillerimde kalacak yeri önceden ayarlardım ama bu sefer rastgele kalmak istiyorum. Safranbolu Amasra inebolu sinop ve samsunda birer gece kalmayı düsünüyorum. Yol konusunda sadece Amasra sinop arasının kötü olduğunu okudum yorumlardan. Sizden isteğim güzergahımda kalacak yer yol durumu ve mutlaka görmem gerek yerler nereler? Şimdiden tesekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Amasra'ya gitmiştim 2 kere. Zaten 2 saatte her yeri gezersiniz. Minik sevimli bir yerdir. Sahil kenarında balıkçıları tavsiye ederim. Salataları efsanedir. Sırf o bile doyurur zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaaslan Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2016 Safranbolu'da gezilecek yerleri araç güzergahına doğru sıralayayım. Öncelikle İncekaya Su Kemeri ve onun yanında Kristal Cam teras görülebilir. İncekayanın aşağısında kanyon gezi yolu vardır. Ağustos sıcağında hiç tavsiye etmem inmesi güzel ama çıkması başlı başına sorun. Burdan sonra Bulak Mencilis Mağarası'na gidilebilir. Ordan çıktıktan sonra Safranbolu Eski Çarşı'da gezinti yapılabilir. Eski çarşıda sıcak Safranbolu simidi ve Bağlar gazozunu tavsiye ederim. Vaktiniz kalırsa Yörük Köyüne gidebilir konak gezisi yapılabilir köy meydanında gözleme ayran tavsiye ederim. Akşam serinlikte Hıdırlık Seyir Tepesinde eski çarşı manzarasında çayı tavsiye ederim. Safranbolu genel olarak bu kadar. Amasra'ya giderken yol tek yön gidiş geliş takip mesafesini ve hızınızı koruduğunuz sürece rahatlıkla seyahat edebilirisiniz. Amasra'ya gitmeden Abdipaşa Köyünden dağ tırmandıktan sonra Zafer köyünde alabalık tesisi var. Ortamı işletmecileri iyidir fiyat uygundur. Amasra'ya yeni tünel yaptılar zaten yol ciddi anlamda Bartın'dan sonra çok rahat. Amasra'da öncelik tekne turu daha sonra mendireğe bir yürüyüş yapılabilir. Çarşısı çok şirindir. Fazla gezecek biryeri yoktur ama Amasra'nın. İnebolu ve Sinop tarafını çok bilmiyorum. Samsun'a giderken çakallı menemeni tavsiye ederim tatmadan geçmeyin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Sarı Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 On 26.06.2016 at 16:16, Mustafa Karaaslan said: Safranbolu'da gezilecek yerleri araç güzergahına doğru sıralayayım. Öncelikle İncekaya Su Kemeri ve onun yanında Kristal Cam teras görülebilir. İncekayanın aşağısında kanyon gezi yolu vardır. Ağustos sıcağında hiç tavsiye etmem inmesi güzel ama çıkması başlı başına sorun. Burdan sonra Bulak Mencilis Mağarası'na gidilebilir. Ordan çıktıktan sonra Safranbolu Eski Çarşı'da gezinti yapılabilir. Eski çarşıda sıcak Safranbolu simidi ve Bağlar gazozunu tavsiye ederim. Vaktiniz kalırsa Yörük Köyüne gidebilir konak gezisi yapılabilir köy meydanında gözleme ayran tavsiye ederim. Akşam serinlikte Hıdırlık Seyir Tepesinde eski çarşı manzarasında çayı tavsiye ederim. Safranbolu genel olarak bu kadar. Amasra'ya giderken yol tek yön gidiş geliş takip mesafesini ve hızınızı koruduğunuz sürece rahatlıkla seyahat edebilirisiniz. Amasra'ya gitmeden Abdipaşa Köyünden dağ tırmandıktan sonra Zafer köyünde alabalık tesisi var. Ortamı işletmecileri iyidir fiyat uygundur. Amasra'ya yeni tünel yaptılar zaten yol ciddi anlamda Bartın'dan sonra çok rahat. Amasra'da öncelik tekne turu daha sonra mendireğe bir yürüyüş yapılabilir. Çarşısı çok şirindir. Fazla gezecek biryeri yoktur ama Amasra'nın. İnebolu ve Sinop tarafını çok bilmiyorum. Samsun'a giderken çakallı menemeni tavsiye ederim tatmadan geçmeyin. Teşekkürler Mustafa Bey araç güzergahına göre yazmanız iyi oldu gerekli notlarımı aldım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Sarı Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2016 İzinler iptal bizim gezi başka bahara kaldı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap