Eray Alkan Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2016 Selamlar, @Doğan Kurban ve @Yahya Akman a fikirleri ve yardımları için teşekkürü bir borç bilirim 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Kapılarda bariz tokluk hissi uyandırdı mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Nasıl cesaret ediyorsunuz bu kapıları dağıtıp tekrar geri topluyarak . Ben birsey soktuğu mutlaka ya klips kırıyor yada Trim yerlerini catlatiyorum . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 53 dakika önce, Özer Aksu said: Nasıl cesaret ediyorsunuz bu kapıları dağıtıp tekrar geri topluyarak . Ben birsey soktuğu mutlaka ya klips kırıyor yada Trim yerlerini catlatiyorum . E biraz beceri olması lazım yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Güle gule kullanin. Bende simdi benim aracin konusunda paylastim. Kapi iclerine keske bituself uygulasaydiniz. Elinize saglik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 On 25.06.2016 at 17:33, Berat Hasbek said: Kapılarda bariz tokluk hissi uyandırdı mı acaba? Evet kesinlikle oldu On 25.06.2016 at 17:55, Özer Aksu said: Nasıl cesaret ediyorsunuz bu kapıları dağıtıp tekrar geri topluyarak . Ben birsey soktuğu mutlaka ya klips kırıyor yada Trim yerlerini catlatiyorum . Deli cesareti Daha öncede megane 2 ve volvo s40 yapmıştım Şunu söyleye bilirim kapı klips leri focus un çok sağlam kırmak için özel çaba göstermelisin Sadece arka sol kapı kapı açma kolunun içerisindekini kapağı kaybettim Sanırım onuda servisten bulabilirim. On 25.06.2016 at 19:34, Yahya Akman said: Güle gule kullanin. Bende simdi benim aracin konusunda paylastim. Kapi iclerine keske bituself uygulasaydiniz. Elinize saglik. Çok yoruldum ve gerçekten Çok uğraştırıyor el girmiyor her tarafa Bituself uygulamak için cam motoru ve kilit aksamını sökmek gerekir Sökmeden sağlıklı yapmak neredeyse imkansız gibi geldi bana Zaten 3,5 larda gerçekten yalıtım güzel Fotoğrafını çekmemeyi atlamışım ama, söktügümüz döşemenin iç tarafındada yalıtım var Beyaz elyaf gibi bir şey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Eray eline emeğine sağlık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Çok yoruldum ve gerçekten Çok uğraştırıyor el girmiyor her tarafa Bituself uygulamak için cam motoru ve kilit aksamını sökmek gerekir Sökmeden sağlıklı yapmak neredeyse imkansız gibi geldi bana Zaten 3,5 larda gerçekten yalıtım güzel Fotoğrafını çekmemeyi atlamışım ama, söktügümüz döşemenin iç tarafındada yalıtım var Beyaz elyaf gibi bir şey Eline saglik. Ben cam motoru sökmeden yaptım. Evet yaptım oldu. Ağaoğlu mode on 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 3 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Eray eline emeğine sağlık... Teşekkür ederim Gürkan Abi 2 dakika önce, Yahya Akman said: Eline saglik. Ben cam motoru sökmeden yaptım. Evet yaptım oldu. Ağaoğlu mode on Aslında Ağaoğlu mode bende on Sen bildiğin profesyonel çalışma yapmışsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Eksikler: Plastik trim kisminin icini de firex benzeri bir katmanla dosemeniz lazim. Plastik trim tarafindaki beyaz klipslerin tamami sok tak oynar, bu yuzden altina dogme diker gibi bir kac tur ip dolayin veya silikon yapinki asil yuksek sesteki cizirtilar kaybolsun. Kapi tarafindaki dis saci guzel yalitmissiniz fakat plastik trimle bulustugu noktalar ciplak kalmis, bu kisma ic taraftan o kullandiginiz beyaz malzemeden uygulamaniz lazim. Bu beyaz malzeme egerki titresimi sertlik bakimindan onleyecek bir malzeme degilse ses sisteminiz yine bir nebze kayba ugrayacak. Soylediklerimin yapilmis hali bkz://The Red Dinleyenlere sorunuz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 1 dakika önce, Servet Özkan said: Eksikler: Plastik trim kisminin icini de firex benzeri bir katmanla dosemeniz lazim. Plastik trim tarafindaki beyaz klipslerin tamami sok tak oynar, bu yuzden altina dogme diker gibi bir kac tur ip dolayin veya silikon yapinki asil yuksek sesteki cizirtilar kaybolsun. Kapi tarafindaki dis saci guzel yalitmissiniz fakat plastik trimle bulustugu noktalar ciplak kalmis, bu kisma ic taraftan o kullandiginiz beyaz malzemeden uygulamaniz lazim. Bu beyaz malzeme egerki titresimi sertlik bakimindan onleyecek bir malzeme degilse ses sisteminiz yine bir nebze kayba ugrayacak. Soylediklerimin yapilmis hali bkz://The Red Dinleyenlere sorunuz. Bu işi bana da yapsakmı diyorum ama çok sıcak yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Şimdi, Ozan Kar said: Bu işi bana da yapsakmı diyorum ama çok sıcak yahu Benim kullandigim siyah kare malzemeden bulmak lazim Ozan, cooook guzel is yapmisti. Arabani daha cok sevdirir sonuc biliyorsun iste. Bu arada sicakken yapmak daha iyi, daha guzel yapisiyor ve kavriyor malzeme. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 1 dakika önce, Servet Özkan said: Benim kullandigim siyah kare malzemeden bulmak lazim Ozan, cooook guzel is yapmisti. Arabani daha cok sevdirir sonuc biliyorsun iste. Bu arada sicakken yapmak daha iyi, daha guzel yapisiyor ve kavriyor malzeme. Beraber yapar mıyız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 1 dakika önce, Ozan Kar said: Beraber yapar mıyız? Lojistik destegi eksik etmezsen tabiki neden olmasin. Fekat sen o parcalara para harcamayacak kadar tutumlu (cimri) bir adamsin. Pek olasi gelmedi bana ne dersin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Şimdi, Servet Özkan said: Lojistik destegi eksik etmezsen tabiki neden olmasin. Fekat sen o parcalara para harcamayacak kadar tutumlu (cimri) bir adamsin. Pek olasi gelmedi bana ne dersin? kaça patladığına göre değişir, tutumlu olabilirim ama cimri değilim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap