Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 (düzenlendi) 8 dakika önce, Ozan Kar said: kaça patladığına göre değişir, tutumlu olabilirim ama cimri değilim Kulahima anlat. Firex 10mm 1m2 12tl Yanlis hatirlamiyorsam eger 5-6m2 falan gidiyor. Bituself 15x 10m 60tl Sanirim arka koltuk alti ve bagaj icine kapilar dahil 1.5 top gidiyor. Not: Sende artik bir kil uygulamasinda el atarsin deeemi? Conclusion? Haziran 27, 2016 Servet Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Pelin Özcan Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Bu malzemeyi nereden alabiliriz acaba bende uygulamayı düsünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 1 dakika önce, Mesut Pelin Özcan said: Bu malzemeyi nereden alabiliriz acaba bende uygulamayı düsünüyorum Bituself Koctastan, firex ise ostimdeki dosemecilerden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Kulahima anlat. [emoji4] Firex 10mm 1m2 12tl Yanlis hatirlamiyorsam eger 5-6m2 falan gidiyor. Bituself 15x 10m 60tl Sanirim arka koltuk alti ve bagaj icine kapilar dahil 1.5 top gidiyor. Not: Sende artik bir kil uygulamasinda el atarsin deeemi? Conclusion? Kil bana da yapacak yahu sıraya gir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rasim S. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Selam Herkeze.Ben aracımı sattım yenisini aldım perşembe yada cuma çıkıcak inşallah.Test sürüşü yaptığım araçda sony hoparlör vardı tweeterlarda yazıyordu galiba benim araçdada vardır.araca boya koruma hediye edildi fakat ben alt ses izolasyonu yaptırıcam nerde ve kaça bilmiyorum bakıcam artık.önerceğiniz bir şey varmı izolasyon dışında arabaya yapılabilecek.sağlam iş yapan yer varmı ön cam filmleri ve ses izolasyonu için ankarada.saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 (düzenlendi) 54 dakika önce, Rasim S. said: Selam Herkeze.Ben aracımı sattım yenisini aldım perşembe yada cuma çıkıcak inşallah.Test sürüşü yaptığım araçda sony hoparlör vardı tweeterlarda yazıyordu galiba benim araçdada vardır.araca boya koruma hediye edildi fakat ben alt ses izolasyonu yaptırıcam nerde ve kaça bilmiyorum bakıcam artık.önerceğiniz bir şey varmı izolasyon dışında arabaya yapılabilecek.sağlam iş yapan yer varmı ön cam filmleri ve ses izolasyonu için ankarada.saygılar Yalitim icin Keciorende Aydin Elektronik. Haziran 27, 2016 Servet Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rasim S. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Nuri pamir caddesindeki galiba baldıran sokak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 17 dakika önce, Rasim S. said: Nuri pamir caddesindeki galiba baldıran sokak? Evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 8 saat önce, Servet Özkan said: Kulahima anlat. Firex 10mm 1m2 12tl Yanlis hatirlamiyorsam eger 5-6m2 falan gidiyor. Bituself 15x 10m 60tl Sanirim arka koltuk alti ve bagaj icine kapilar dahil 1.5 top gidiyor. Not: Sende artik bir kil uygulamasinda el atarsin deeemi? Conclusion? düz 200tl yani? Bende bişey sandım. Anlaştık, bayramdan sonra ayarlayalım uygun bi zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 düz 200tl yani? Bende bişey sandım. Anlaştık, bayramdan sonra ayarlayalım uygun bi zaman. En büyük keyfim olacak sen mertcan ve servet 3 lüsünün didişerek iş yapmanız. Hahhahaja Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 Banada önlerden bir yer o vakit :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 Banada önlerden bir yer o vakit [emoji4] Çekirdek bile çitlerim ki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 Çekirdek bile çitlerim ki Bir ön sıra rezervasyonu da ben istiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 23 saat önce, Mesut Pelin Özcan said: Bu malzemeyi nereden alabiliriz acaba bende uygulamayı düsünüyorum https://www.adetasyapi.com/oto-ses-yalitimi-7-yeni 23 saat önce, Servet Özkan said: Eksikler: Plastik trim kisminin icini de firex benzeri bir katmanla dosemeniz lazim. Plastik trim tarafindaki beyaz klipslerin tamami sok tak oynar, bu yuzden altina dogme diker gibi bir kac tur ip dolayin veya silikon yapinki asil yuksek sesteki cizirtilar kaybolsun. Kapi tarafindaki dis saci guzel yalitmissiniz fakat plastik trimle bulustugu noktalar ciplak kalmis, bu kisma ic taraftan o kullandiginiz beyaz malzemeden uygulamaniz lazim. Bu beyaz malzeme egerki titresimi sertlik bakimindan onleyecek bir malzeme degilse ses sisteminiz yine bir nebze kayba ugrayacak. Soylediklerimin yapilmis hali bkz://The Red Dinleyenlere sorunuz. Haklısın aslında aklıma da gelmedi değil ama söktüğüm kapı döşemesinde de yalıtım var(fotoğraflamayı unutmuşum) Ona güvenerek yapmadım yalıtımı Silikon veya ip dolamak aklıma gelmedi Bu tekrar sökmek gerekirse zor olmaz mı hatta klipslerin kırılmasına sebep olmaz mı Kapıya temas eden plastik parça yok neredeyse olanlarda sünger ile kaplı Yapılsa iyi olur Titreşimi önler diye düşünüyorum hem çok ince değil hemde yumuşak bir malzeme Görüşlerin için teşekkür ederim Zaman geçtikçe trim sesi gelirse bu söylediğin noktalara el atacağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 16 saat önce, Ozan Kar said: düz 200tl yani? Bende bişey sandım. Anlaştık, bayramdan sonra ayarlayalım uygun bi zaman. Al malzemelerini seslen yapalim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap