mehmet fatih Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 anahtarsız çalıştırma olan araçlarda, araç anahtarla sürekli irtibat halinde sanırım. anahtar araç içinde olduğu sürece çalışmasında sıkıntı yokken, yine kart veya anahtar belli bir mesafeye kadar iletişim kurabiliyor; mesafe dışına çıktığında ise motor çalışmıyor. focustaki sistem böyle değil mi?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Aracı açık bırakmak niye ki ? Araba da sana sormaz mı ? Beni niye açık bırakıyorsun diye Adam benzinci olm. Açık bıraksa kaç yazar kapatsa kaç yazar.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 anahtarsız çalıştırma olan araçlarda, araç anahtarla sürekli irtibat halinde sanırım. anahtar araç içinde olduğu sürece çalışmasında sıkıntı yokken, yine kart veya anahtar belli bir mesafeye kadar iletişim kurabiliyor; mesafe dışına çıktığında ise motor çalışmıyor. focustaki sistem böyle değil mi?? Hayır.Focus 3 de anahtarla arabadan indiğinizde araç stop etmiyor...çalışıyor..Kapılarda kilitlenmiyor...Birisi çalışır vaziyette bindi gitti,benzin bitene kadar sürer,sonra stop eder ve bir daha da çalıştıramazsınız...Eğer araba parçalamak isteyen bir hırsıza denk gelirseniz bir daha arabanızı bütün halinde göremezsiniz !!! O yüzden anahtarsız çalıştırma olan Titanyum Focus 3 ünüz varsa aracınızı kesinlikle çalışır vaziyette bırakıp araçtan inmeyin !!! çok tehlikeli !!! Bunun böyle yapılmasının nedeni sanırım arabayı çalıştırır çalıştırmaz anahtarı cebinize attığınızda,diyelimki bir neden için arabadan inince ,örneğin bagajdan bişey almak için,yada arkadan inene yardım etmek gibi,arabanın zırt pırt stop etmemesini sağlamak..Birde anahtarı cebinize atıp sürdükten sonra varacağınız yere geldiğinizde araçtan çıktığınızda araç nasılsa stop eder diye düşünüp eve gittiğinizde (focus 3 ün kapıları da otomatikman kapanmadığından) kapıların açık unutulmaması için... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Adam benzinci olm. Açık bıraksa kaç yazar kapatsa kaç yazar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özer aygül Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 TURBOLU ARAÇLAR İÇİN BİR ÖNERİ ÖZELLİKLE DİSEL OLANLAR: HAVA FİLTRESİNİN DEĞİŞİMİNİ 15000 KM LİK STANDART BAKIMLARA BIRAKMAYIN SİZ HER 5000 KM DE BİR DEĞİŞTİRİN . HAVA FİLTRESİ TURBONUN AKCİĞERİ SONUÇTA Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Neden buyuk harf kullanıyoruz ? Devam ederseniz iletiler silinecektir.. Kuralları gözden geçirelim lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özer aygül Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 (düzenlendi) özür dilerim özel bi amacım yoktu iş yerinde kullandığım programda büyük harf kullanmam gerekiyor capslock açık kalmış sadece o kadar dikkat ederim.ayrıca farkındaysanız foruma yeni katıldım bu kadar kasılacaksa çok da takip etmem zaten ii günler Ocak 26, 2012 özer aygül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 özür dilerim özel bi amacım yoktu iş yerinde kullandığım programda büyük harf kullanmam gerekiyor capslock açık kalmış sadece o kadar dikkat ederim.ayrıca farkındaysanız foruma yeni katıldım bu kadar kasılacaksa çok da takip etmem zaten ii günler Sevgili meslektaşım, Malumunuz sibercede büyük harf bağırmak anlamı taşıyor, ikide birde bir zıpır gelip ortalığı karıştırıyor, forum yönetimi de buna yönelik proaktif davranabiliyor. Ortada bir kötü niyet yok, yangına körükle gitmeyelim. Bazı tedbirler buranın kalitesinin idamesi için gerekli. Anlayışla karşılayalım. Zaten siz de öyle yapmışsınız... Bu arada ihtisas var mı? Nerede görev yapıyorsunuz? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özer aygül Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 pratisyen aile hekimiyim amasya merzifon yeni mahalle aile sağlığı merkezinde görev yapıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özer aygül Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 bu arada sileceklerle ilgili bir konu açmıştım göremedim ne oldu anlamadım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 özür dilerim özel bi amacım yoktu iş yerinde kullandığım programda büyük harf kullanmam gerekiyor capslock açık kalmış sadece o kadar dikkat ederim.ayrıca farkındaysanız foruma yeni katıldım bu kadar kasılacaksa çok da takip etmem zaten ii günler Est. kasmak vs değil amaç; Cem Bey açıklamış hemde okunuş olarak göze Hİç hitap etmedeğini sizlerde anlamışsınızdır.. Uyarmasak devam etseniz daha iyi olmayacak sanırım, iletinizi silmek yerine 2. kez uyarmayı tercih ettiğimiz için kusura bakmayın lütfen.Amacımız düzenli bir forum oluşturmak sizlerin takibi için... bu arada sileceklerle ilgili bir konu açmıştım göremedim ne oldu anlamadım? Ayrıca; sizinle tanışmak için Tanışma kategorimize bekliyoruz.... Burada Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Focus 3 ünüzün USB girişine USB çoklayıcı takmayın,sistemini bozabilirsiniz,ama usb uzatma kablosu takabilirsiniz... USB girişine çoklayıcı takıp, bir tanesinden müzik dinlerken diğerine navigasyonu takarak sadece güç almak istiyorum, olmaz mı diyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Üstteki mesajımdan sonra fitil ve döşemelerin altından geçirerek dikiz aynasının arkasına bir dişi USB prizi çektim, çok işe yaradı, süper oldu diyebilirim, ister navigasyon, ister kamera istediğim cihazı karmaşa olmadan takabiliyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap