Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba, aracı alalı 1 seneyi geçti ve geçen gün birşey fark ettik. Şöför yan koltuğunun emniyet kemeri ters duruyor ve kemer takıldığında katlanmış bir şekilde insanı rahatsız ediyor.biraz geç fark ettik farkındayım. Servise gitmedim çünkü servisten hiç memnun değilim, yüzlerini bile görmek istemiyorum. En yakın diğer ilde servis var. Sorum şu emniyet kemeri veya tokası yanlış takılmış mı? Resimde toka içe dönük olan sıkıntılı taraf.
Soru
Cihan Kul
Merhaba, aracı alalı 1 seneyi geçti ve geçen gün birşey fark ettik. Şöför yan koltuğunun emniyet kemeri ters duruyor ve kemer takıldığında katlanmış bir şekilde insanı rahatsız ediyor.biraz geç fark ettik farkındayım. Servise gitmedim çünkü servisten hiç memnun değilim, yüzlerini bile görmek istemiyorum. En yakın diğer ilde servis var. Sorum şu emniyet kemeri veya tokası yanlış takılmış mı? Resimde toka içe dönük olan sıkıntılı taraf.
Cihan Kul tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap