Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
2015 model Focus Trend X aracımda klime yönlendirmelerinin sorunlu olduğunu farkettim.
Tek bir konuma yönlendirdiğimde sorun yok ama;
Ön cam + Ayak boşluğuna yönlendirince; ön cama,
Ayak boşluğu + Gösterge Paneline yönlendirince; ayak boşluğuna,
Gösterge Paneli + Ön Cama yönlendirince; ön cama,
3 yönü birden aktif edince yine ön cama ve birazda olsa ayak bölümünü soğutuyor.
Ben genelde uzun yolda Ön cam+ Ayak Boşluğu şeklinde kullanıyorum ve haliyle sadece ön cama verdiğinden dolayı maalesef verim alamıyorum.
Bodrum'da Servise uğradım. Bana bunun normal olduğunu, araçta nem ölçer olduğunu ve nem nerde fazla ise oraya yönlendirme yaptığı (!) söylendi.
Bu araçta otomatik klima olmadığını, bu aracın otomatik olarak böyle bir işlevi yerine getiremeyeceğini ve bunu ilk defa duyduğumu söylememe rağmen servisten kimse yardımcı olamadı.
Cuma ve cumartesi günü İzmir'de olacağım ve aracı aldığım Çetaş servisine uğrayacağım fakat öncelikle sizden de bir bilgi edinmek istedim.
Böyle bir sorunu yaşayan var mı aracında yoksa gerçekten bu Focus'un bir özelliği mi?
Soru
Zınar Turgut
Merhaba arkadaşlar.
2015 model Focus Trend X aracımda klime yönlendirmelerinin sorunlu olduğunu farkettim.
Tek bir konuma yönlendirdiğimde sorun yok ama;
Ön cam + Ayak boşluğuna yönlendirince; ön cama,
Ayak boşluğu + Gösterge Paneline yönlendirince; ayak boşluğuna,
Gösterge Paneli + Ön Cama yönlendirince; ön cama,
3 yönü birden aktif edince yine ön cama ve birazda olsa ayak bölümünü soğutuyor.
Ben genelde uzun yolda Ön cam+ Ayak Boşluğu şeklinde kullanıyorum ve haliyle sadece ön cama verdiğinden dolayı maalesef verim alamıyorum.
Bodrum'da Servise uğradım. Bana bunun normal olduğunu, araçta nem ölçer olduğunu ve nem nerde fazla ise oraya yönlendirme yaptığı (!) söylendi.
Bu araçta otomatik klima olmadığını, bu aracın otomatik olarak böyle bir işlevi yerine getiremeyeceğini ve bunu ilk defa duyduğumu söylememe rağmen servisten kimse yardımcı olamadı.
Cuma ve cumartesi günü İzmir'de olacağım ve aracı aldığım Çetaş servisine uğrayacağım fakat öncelikle sizden de bir bilgi edinmek istedim.
Böyle bir sorunu yaşayan var mı aracında yoksa gerçekten bu Focus'un bir özelliği mi?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap