Emre Dikmen Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2016 Hayırlı akşamlar. Aracım 2013 Style makyajsız kasa. Otomatik park mevcut. Araçta otomatik parkı açtığımda yeni takılan Cyclone marka ekran takıldıktan sonra park sensörlerinden ses gelmez oldu ☹️ normalde park sensörleri çalışıyor ama otomatik park ederken sensörler aktif olmuyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan ya da yardımcı olabilecek biri var mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Cyclone taktırdığını yere başvurmanız ve daha da önemlisi takmadan önce destekleyip desteklemediğini öğrenmeniz gerekirdi. Kolay gelsin şimdiden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Cyclone taktırdığını yere başvurmanız ve daha da önemlisi takmadan önce destekleyip desteklemediğini öğrenmeniz gerekirdi. Kolay gelsin şimdiden. Otokoçta takıldı kendileriyle görüştüm hala bi çözüm sağlayamadılar [emoji4] çok da bilgili oldukları söylenemez malum. Belki burda çözüm bulan biri vardır diye sordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Cyclone olarak arama yapabilir ve kullanıcıların yorumlarına bakabilirsiniz fakat üretim modeli vs ile değişebilir özellikleri. O yüzden bu bilgiler ile buradan yardımcı olmamız zor, üretici firma ve takan bayii size çözüm olabilir sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Cyclone olarak arama yapabilir ve kullanıcıların yorumlarına bakabilirsiniz fakat üretim modeli vs ile değişebilir özellikleri. O yüzden bu bilgiler ile buradan yardımcı olmamız zor, üretici firma ve takan bayii size çözüm olabilir sadece. Teşekkür ederim sağolun [emoji1317] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 ilk başlarda desteklemiyordu ama sonradan yazılımla düzeldi diye yazan arkadaşlar vardı ama cyclone muydu, next vb bir marka mıydı, aratın forumu.. ben sevmediğim için sonradan ilaveleri, çok istesemde taktırmadım..keşke ford orjinal olarak bu imkanı verseydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap