Serkan erden Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2016 arkadaşlar merhaba; bu aralar elektrikli bisikletler dikkatimi çekmeye başladı. alsammı diye düşünmeden edemiyorum, ancak bu konu ile ilgili bilgi sahibi değilim. alırken hangi markayı önerirsiniz, motor ve akü seçiminde nelere dikkat etmeliyiz, fiyatlar akü gücünemi, yoksa motor gücüne göremi değişiyor v.b... bilgili arkadaşlar bizleri aydınlatırsa sevinirim. bu arada şimdiden herkese hayırlı bayramlar. kazasız belasız sevdiklrinizle güzel bir bayram dileğiyle.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 Volta marka elektriklilere bak kardeşim türk malı, çinden falan gelme değil. Jel akü olmalı 2000v ve üstü olsun aldığın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 Direkt elektrikli değilde pedala destek sistemi alabilirsiniz (bence mantıklısı bu). Önce bisikleti sonra bu sistemi edinmek de mümkün. Bisikleti vasat elektriği iyi temin ettiniz mi kralı yok Tanınmış markalarda bu işin içinde bosch gibi. http://www.bikeandoutdoor.com/scott-e-sub-tour-men-sehir-ve-tur-bisikleti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezai Rahmi YILDIRIM Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 Dikkatimi çeken ilan; https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-union-marka-elektrikli-bisiklet-316777608/detay Şundan bir öğrencimde vardı, 2. kademesinde ibre 80 gösteriyordu, km.nin gerçeğe yakın olduğunu düşünüyorum. Ş.içinde güvenle kullanılabilir kanaatını taşıdım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-motosiklet-doganer-moto-volta-vs7-3000watt-sinifini-en-hizlisi-204263508/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 Tek kullanıcaksanız sürekli kullanılmıcaksa yapacagınız km 10-20 arası birşeyse bence o kadar parayı elektrikli bisiklete vermek saçma zamanla aküsü eskir yapacagınız menzil düşer sarj sorunu olur vs vs en iyisi ince teker şehir bisikleti almak hem spor olur.Bizim evden çarşı 5km o yolu Mtb bisikletimle ile 10-12dkda yorulmadan alıyorum minibüs 20dkdan aşağı gitmiyor apartmanda oturuyorsanız yer sıkıntısıda olur diye düşünüyorum oldu bitti beğenmiyorum ben bu elektrikli bisikletleri ztn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 arkadaşımın kardeşinde var, 100 kmde 8tl yakıyormuş yanlış hatırlamıyorsam. Boluda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap