G.Ercan Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2016 (düzenlendi) Merhaba, bugün araca binerken farkettim ki araca oturduğumda ağırlıkla beraber sol arka yaylardan gıcırtı sesi geliyor. Nedeni ne olabilir? NOT:araç 2015 focus , ayrıca arka yay sesi olduğunu düşünüyorum keza başka bir adı varsa ben bilmiyorum veya başka bir aksam olabilir. (Araçların teknik,mekanik vb bilgileri hakkında bilgim zayıf olduğundan yay olduğunu düşündüm. ) Teşekkürler Temmuz 23, 2016 G.Ercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2016 Sesi dinlemeden şudur diyen olamaz herhalde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan erden Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2016 trim sesi olabilir. yeni araçlarda sıkça rastlanan durum. bende radyoyu kapatıp aracı dinlemeye başlayınca iç kısımlardan gıcırtı gelebiliyor. bagajda oynak bişeyler varsa sabitleyin, belkide ondandır. mesela arka kapı cebine su şişesi koymuştum,yolda giderken en ufak sallanmada tıkırtı sesi geliyordu, ne oldu bu arabaya diye düşünürken sesin su şişesinden olduğunu farkettim. sizinki belki farklıdır ama yinede aracın içinde olan ıvırzıvır şeyleri kontrol edin derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 osman ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2016 El freni olma ihtimali var, el frenini indirip öyle deneyin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 G.Ercan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2016 Teşekkür ederim ilginize cevaplarınıza,ilginçtir ertesi gün ses gelmedi.:) Sanırım el freni yüksek ihtimaldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
G.Ercan
Merhaba, bugün araca binerken farkettim ki araca oturduğumda ağırlıkla beraber sol arka yaylardan gıcırtı sesi geliyor. Nedeni ne olabilir?
NOT:araç 2015 focus , ayrıca arka yay sesi olduğunu düşünüyorum keza başka bir adı varsa ben bilmiyorum veya başka bir aksam olabilir.
(Araçların teknik,mekanik vb bilgileri hakkında bilgim zayıf olduğundan yay olduğunu düşündüm. )
Teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap